Thug, я маю на увазі, коли на світлофорі кілька смуг і я стою перша і поруч перший ланос. то той ланос так завжди газує

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
всі власники ланосів так думаютьkillawatt писав:ланос, рєзво рушає зі світлофора
нєєє, я хочу взаправдуkillawatt писав:Thug, назви час і світлофор, я тобі піддамся
Thug писав:всі власники ланосів так думаютьkillawatt писав:ланос, рєзво рушає зі світлофора
Thug писав:нєєє, я хочу взаправдуkillawatt писав:Thug, назви час і світлофор, я тобі піддамся
то як? ти будеш уже з наступного світлофору стартувати?killawatt писав:ну хіба даш ми фору в 100м
Thug писав:то як? ти будеш уже з наступного світлофору стартувати?killawatt писав:ну хіба даш ми фору в 100м
розказував колєга про випадок з життя: їхав чоловік по-правилам на дорозі з одностороннім рухом, а назустріч - машина їде. сталось ДТП. Той шо їхав проти шерсті каже: зі сторони заїзду з мого боку не було знаку! В рез-таті винен водій, що їхав по-правиламkillawatt писав: розбавлю темку, не можу зрозуміти я тих їздунів проти шерсті
минулого літа також було повно такихkillawatt писав: без лівої фари
в нього мабуть були машини справа припарковані ну і рішив раз одностороння, то господар дороги. Одним словом: спричинив ДТП.killawatt писав: а ..бл*ть мені навіть важко уявити який пункт правил порушив той хто їхав по правилам
а воно знає як туво робиться?!.ugine31 писав:на рахунок відео - блат, ну чому завжди лів не горить???? чому не можна хоча б з правої в ліву переставити???
+100500ugine31 писав:на рахунок сьогодні. дощ ібаше, по бокових дзеркалах машину без фар легко можна не помітити. ну шо важко включити ближнє??? вкурвило
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей