да, мені таке чудо вже разок машину розвалило в хлам...pierce писав: АТ - они такие. Дети гор...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
да, мені таке чудо вже разок машину розвалило в хлам...pierce писав: АТ - они такие. Дети гор...
pierce писав: АТ - они такие. Дети гор...
telko писав: а на бусах вообше одні ...
на бусах теж єtopper писав: серед нас є форумчани які на АТ номерах
вєрнякcdrom писав: на бусах теж є тупо всіх під одну лінійку рівняти
але % від загальної маси все таки говорить сам за себе :)cdrom писав: тупо всіх під одну лінійку рівняти
во ья тоже на бусі маю АТ номера і шо мене тоже під ту лінійку чи шоcdrom писав: telko написав:
а на бусах вообше одні ...
topper написав:
серед нас є форумчани які на АТ номерах
на бусах теж єтупо всіх під одну лінійку рівняти
бо в тебе бобік дорослий, а в мене колись урод підрізав на бусі, а шо я Гальою, попхаю йогоSally писав: а шо з бусами не так? я шось нічо не помічала особливого
навпвки, на них їздять як на ралійних машинах, а іноді як на цивільнихThug писав: Sally, на бусах іноді так їздять, ніби на раллійних болідах
+1 весь час таке бачу по трасіThug писав: на бусах іноді так їздять, ніби на раллійних болідах
От харить мене коли на легкових туплять і тошнять по дорозі,прижавшись ближче до розподільчої лінії шо навіть деколи не видно як обганяти то нормально та?HacK писав: на бусах іноді так їздять, ніби на раллійних болідах
+1 весь час таке бачу по трасіхоча і ті, що на джипах(ті, що ніфіга не устойчіві) тоже думають, що вони на ралійних болідах
так ніхто не говорить про таких, таких всі обганяють, мається на увазі, що на бусах вічно кудись спішать, порушуючи купу правил, і створюючи аварійні ситуації, спішиш собі, то чому маєш комусь заважати, їдь так, щоб ти нікому не заважав, але то не про них... вони ж на БУСАХПетро писав: харить мене коли на легкових туплять і тошнять по дорозі
Sally писав: а на світлофорі ОБОВ"ЯЗКОВО так рушає, ніби в нього срачка якась
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей