Там від самої посадки ригати хочеться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А то я жигуля не мавVETERAN писав: AndrewK, нічого не переплутав?
VETERAN писав: З усіх сторін обступають всякі пластикові погремушки з кучою непотрібних кнопок і ричажків,
Or4ik писав: її треба перейменувати в "Злий чорний РАгуль"
та все там правильно...і красів з потрібної сторониBOXER писав: crush, не можу в"їхати - цей поворот в напрямку на Львів чи на Жебрачів? Є шось таке як зі Львова, але чьо Красів справа тоді?
так в любу машину можна поставити сідушки від дорогої машини, жигуль в тому плані ні чим не кращий в плані можливості доробкиVETERAN писав:RULES, спочатку деталь потрібно обробити напильником.Мій син виріс до двох метрів, але ні в що не впирається. Але я поставив сідушки з ягуара - натиснув кнопку - і вже сидиш нижче. Але ця машина надається для переробок під себе.
Спасібо, поржал от души )). Машинка катається в зад в перед. Ля-ля-ляThorn писав: прiора рулить, як зможеш так навалювати як цей чувак на выдео,тоды будеш крутий!
В сторону Миколаєва можна дійсно проїхати швидко +-185-195. В зворотню не вдастьсяcrush писав:та все там правильно...і красів з потрібної сторониBOXER писав: crush, не можу в"їхати - цей поворот в напрямку на Львів чи на Жебрачів? Є шось таке як зі Львова, але чьо Красів справа тоді?
напрям львів-миколаїв
афігеть порадаCORVETTE ZR-1 CE писав: І ше кстаті, там дах мякий, то для тих хто впирається в нього головою.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей