а тепер допиши- в КарпатахLiuskywalker писав: Ще всьо буде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а тепер допиши- в КарпатахLiuskywalker писав: Ще всьо буде
http://victour.io.ua/journalНарешті пішла справжня масовка - в лісі повалили гриби тисячами 1050 шт. проти вчорашніх 370 (гриби маленькі 1-5 см тому заважили тільки 11 кг - переважно не рахую, це щоб знати масштаби їх появи. Уявляю що буде через 1 - 2 дні, гриби вилазять просто на очах - через кілька годин вертаєшся а на місці знову купа маленьких) дрібноти місцями стільки що не пройдеш щоб но роздавити кілька штук. Появляються не лише в ялині а і в мішаному з дубом і в буковім лісі (поки що маяки). Сьогодні до такого повороту був не готовий - брак тари і почався дощ, мабуть над ранком переселяюсь в гриби на довго - ще день-другий і вони будуть скрізь по рівнині і передгірю, а можливо і в карпатах. Виглядає що новий місяць і на цей раз їм до лампочки
Я маю інформатора у Путилі і якщо все буде ОК, то саме туди у пятницю і вирушив би...dragonlviv писав:IceQueen, а куда їхати![]()
і мені такожdragonlviv писав: на франківщину троха далекувато!!!
то щось локальне , ІМХО . Я в неділю трохи облазив околиці - білих тільки дваYust писав: Кажуть на Прикарпатті (Франківщина) вже почалися осінні.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей