стереотипи млінZiro-cool писав: субару- сервіс космос, з\ч 2 космоса

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
стереотипи млінZiro-cool писав: субару- сервіс космос, з\ч 2 космоса
падтвєрждаю :)Ziro-cool писав: шрот, старьо, кушає много
шо ж ти таий категоричний? я от на своїй проїхав 2800 км за 140 літрів соляри, з комфортом і без напрягівBOXER писав: Jarevych, ятіпрошу
RULES писав: стереотипи млін
ну от щойно глянув в екзіст(в офів ще дешевше)Денис писав:А хiба дев'ятий Лансер помiщаеться в ту цiнову категорiю? P.S-про цiни на запчастини на Форестера запитайтеся в Dj.Кваса,знаю,що пiдшипники ступiць там дуууже дорогi...
M@sTeR писав: А чому невзяти Audi A6 C4, BMW E34 Touring, MB 124 в універсалі, ще й як повезе то ззаду буде ще 2 сідушки в багажнику......
Подивися цiну на передню ступицю...RULES писав:ну от щойно глянув в екзіст(в офів ще дешевше)Денис писав:А хiба дев'ятий Лансер помiщаеться в ту цiнову категорiю? P.S-про цiни на запчастини на Форестера запитайтеся в Dj.Кваса,знаю,що пiдшипники ступiць там дуууже дорогi...
задній ступічний підшипник оригінал 351грн - це дорого за оригінал??? Замінники від 180 грн
стосовно стойок, то більшість власників вже переобладнало свою підвіску з самопідкачуючої(йшла на дорогих версіях) на базову звичайну.
де ви того понабирались?Денис писав: ,знаю,що пiдшипники ступiць там дуууже дорогi...
Їх вже регульованих одиниці залишились, ззаду ставляться пружини і звичайні аморти від американки і маєш спокійZiro-cool писав: аморти тоже космомс, особливо з регулюванням кліренсу, підкачка чи шо там.
там вроді з 1,4 16v є непоганий варіант... на днях глянуZiro-cool писав: в гольфі який мотор? ну якшо не тді?
один з найгірших моторів на гольфіSchulz писав: там вроді з 1,4 16v є непоганий варіант... на днях гляну
Jarevych писав:Renault Megane/Laguna/Scenic свіжіших років з дизельком
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей