Жалко незнайти інфи про троєчку
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
про те як аффатар побєдіт світовий автопромBOXER писав: ап чьом тєма?
я про неї знаю )) шо саме цікавить ?tjey писав: Жалко незнайти інфи про троєчку
нормальна тема :)BOXER писав: ап чьом тєма?
AndrewK писав: ідвозили з нічного клубу своїм блоуджобом буде заважати водію порш
CORVETTE ZR-1 CE писав: і сосущая блондінка ,
Ну да, супер кар. Куди там поршу. Ну да ладно, на сезон хватить. А на слідуючий все по новомуCORVETTE ZR-1 CE писав: Сама копа в хорошому стані - 2500, підготовка 5-6 тисячь, можна вкластися в 10000 , але краще в 15 , . )) Але завжди найдуться умніки які починають нити "нащо воно тобі треба, краще іномарку взяти, з того все рівно нічо не буде" . Саме більше цінується бажання щось зробити і - не звертати увагу на таких умніків...
інфа 100%CORVETTE ZR-1 CE писав: короч вийшло 9,9
Я думав продаватиApokalipsis писав: Сьогодня їздив на МРЕВ
Краще про тормоза подумати, бо 2107 - це гірше любого китайця при аварії.CORVETTE ZR-1 CE писав: А якшо розпиляти башку, віткнути ВАЛ , полекшені клапани....
Bohdan писав: це гірше любого китайця при аварії.
барабанні?CORVETTE ZR-1 CE писав: тормоза в ній просто шик
Ну навіть вже я не витримавCORVETTE ZR-1 CE писав: шо тормоза в ній просто шик
CORVETTE ZR-1 CE писав: Сьогодня їздив на МРЕВ. 0-100 спочатку 10,9 але я про....в коли нажати стоп, потім 10,4, я знов похерив відмітку 100. Потім старався не прфукати, короч вийшло 9,9. Але і результат 10,5 мене цілком влаштовує Я вшоці , нольовик і прямоток , і мінус 5 сек на 0-100 А якшо розпиляти башку, віткнути ВАЛ , полекшені клапани.... А чо ніхто не приїхав, ктаті. Каталася там якась стара Волга...
Ти мене не здивувавCORVETTE ZR-1 CE писав: якшо я скажу , шо тормоза в ній просто пшик
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей