РидаюCORVETTE ZR-1 CE писав: Десь близько 400 паперів. ше десь так само планую вкласти в ходову. Пружини, ричаги , аморти, задній стаб.

І на заправу за бензином по 2,4грн./л заїхати не забудь

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
РидаюCORVETTE ZR-1 CE писав: Десь близько 400 паперів. ше десь так само планую вкласти в ходову. Пружини, ричаги , аморти, задній стаб.
Тобто вже ходова зроблена десь на 300 , треба ше 400. Разом десь 700 (якшо рахувати з шинами)LADA писав: я думаю шо тобі 400$ на ходову не вистарчить, або то буду ходова які гроші така і ходова
Їхав. Не сподобалось.Apokalipsis писав: бідний хлоп ніколи в іномарці не їхав=(( жалко його
А при чім тут заправа ???AndrewK писав: Десь близько 400 паперів. ше десь так само планую вкласти в ходову. Пружини, ричаги , аморти, задній стаб.
Ридаю
І на заправу за бензином по 2,4грн./л заїхати не забудь
T5-R писав: Шпіонське фото
авео не іномаркаCORVETTE ZR-1 CE писав: Їздив якось на Авео, цілих пів року. Порівняно з моєю - овочь
CORVETTE ZR-1 CE писав: мерсами теж тих років , середини 70-х ,початок 80-х. Які в тих роках були нічим не кращими ТАЗАМИ.
Бо бензин по 2,4 там само де ходова за 400CORVETTE ZR-1 CE писав: А при чім тут заправа ???
Перечислене денег стоіть,більше ніжсімка з задекларованим бюджетомAnGeL писав:
авео не іномаркапроїдься на нормальному бмв, мерсі, ауді.
А бюджет старенькоі бехи?cdrom писав:Olexandr, не факт, старенька беха дасть тому жигулю нормальну фору. Вона бриє огого. І по деяких інших параметрах теж.
Ваз вже теж не випускає. Для БМВ, на приклад, випуск класичної машини було би не вигідно. Є інші малосерійні фірми , які випустять точну копію любої класичної машини, за всіма стандартами, але коштувати вона буде в рази дорожче навіть у порівнянні з сучасною моделлю. Для ВаЗа стало не вигідно розробляти нову модель в данному сигменті, тому 2107 так довго випускали.St-ART писав: А чого БМВ і Мерседес тоді не випускають зараз машини 70-х років, як ВАЗ
Повторюю 2107 ВУПУСКАЄТЬСЯ З 1982 РОКУ . Модель 82 року. це 3 -тє покоління Лади. зараз наразі 7 -ме, чи 8 -ме, не знаю. Та хоть би вона і до 2050 го року випускалася і що ??? З якого дива рівняти її з сучасними іномарками за бєшані бабки ???St-ART писав: А машину 2010 року випуску треба рівняти з машинами того ж класу і теж 2010 випуску
Бери іномарку їздь на стоці, будь як всі. Я не брав її з салону, минулий власник брав. Навіть якшо взяти з салону в 2012 році, ціна була 6200. , якшо ше 4000 вкласти в неї , то ні з яким Авеом її рядом не поставиш, 9ки, Пріори, 10, в стоці будуть тугішими.St-ART писав: А брати 2107 з салону і вкладати в неї такі гроші - то взагалі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість