а я тільки 13 літрівSluva писав: мій рекорд був 16 фляшок...

але ніхто навіть не перевіряв

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а я тільки 13 літрівSluva писав: мій рекорд був 16 фляшок...
Я тежEnter писав: Ютром домів
Та там трохи зле бо каміння в морі,дітям зле заходити,ми стелили речі біля піци Пестіссімо,а купались поруч там де на банані катають,там і чисто було без водорослів і людей в морі менше і захід якраз ляля для дітей...в принципі ми від сили на покривалі лежали 15-20хв,все решта в моріz@k писав: Слива а ти на який пляж ходиш ? Бо ми певно завтра до Американца, там походу народу менше
Та вже не вийде бо завтра домів десь в 12-13 год чухати буду.z@k писав: Заходи на пивко
ШкодаSluva писав: Та вже не вийде бо завтра домів десь в 12-13 год чухати буду.
в 90% дорога їздабельна,робити гак чере Закарпуття нема змістуфаберже писав: В якому стаі дорога в сторону Чернівців?Чи ліпше через закорпутя?
А ну тоды тыльки через Закарпаття,а вже назад через Чернауци порівняэш собі дороги...Taras:) писав: Sluva, Да хочу через трансфагараш, вже вирішив, там переночую і на Болгарію
Не факт знайти шось в Обзорі на дурняк досить проблематично,ну і в Поморіє цього року якийсь аншлагфаберже писав: Правда їду на фонарь не знаю чи в Обзор,чи в Поморье. Думаю проблем с проживанням не буде.
після того як ти поїхав то стало на багато більше вивісок про апартаменти і стаї. Так що зараз із житлом в Помор'ї точно проблем не має.Sluva писав: Не факт знайти шось в Обзорі на дурняк досить проблематично,ну і в Поморіє цього року якийсь аншлаг
нема,бо там воно і дешевше буваєVAVAN писав: Шановні бувалі, є зміст брати з собою якесь бухло.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей