veresen писав:(множина, тобто з кожним знаком)

слова, що вживаються в однині, стосуються множини, і слова, вжиті в множині, стосуються однини;
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
veresen писав:(множина, тобто з кожним знаком)
Власне, що міняє...veresen писав: Ну але суті то не міняє.
РАЗОМ не означає, що на одному патику і з кожним знаком ступінчастого обмеження швидкості.veresen писав: що РАЗОМ їз знаками повинні встановлюватись знаки наближення до обєкту.
тобі б українську мову повчити!!!!veresen писав: Іди вчи правила.
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do ... Id=1291422Через авто на велодоріжці в ДАІ Львова – службове розслідування
Керівництво ДАІ м. Львова підписали наказ про проведення службового розслідування у зв’язку з тим, що 11 серпня авто ДПС припаркували на велодоріжці на вул. Липинського. Про це в коментарі ZAXID.NET розповіла старший інспектор ВДАІ міста Львова Людмила Ліб.
Вона зазначила, особи двох інспекторів, які припаркували там автомобіль, встановили. Їх притягнуть до дисциплінарної відповідальності. За її словами, покарання залежатиме від того, чи були в інспекторів попередні догани.
Нагадаємо, у неділю, 11 серпня, близько 12.00 працівники ДАІ припаркувалися на велодоріжці на вул. Липинського у Львові.
Після розмови з працівниками ДАІ учаснику ДТП довелося знімати побої
http://zik.ua/ua/news/2013/08/20/425287Учасник ДТП Олександр Іванюк розповів журналістам викривального проекту «ПРАВОкація» телеканалу ZIK, як під час оформлення ДТП його били працівники ДАІ.
За словами Олександра, його побили працівники ДПС міста Львова, коли той хотів ознайомитися із протоколом про правопорушення. «Схопив мене за дві руки даішник, застосував до мене прийоми рукопашного бою. Перешкодив забрати документ, право на ознайомлення з яким я маю в необмежений час», - розповів учасник ДТП.
Чи правомірними були дії правоохоронців? Три роки намагається з’ясувати правду родина Іванюків.
Львівські даішники таку інформацію навідріз спростовують, мовляв О. Іванюк сам порвав протокол, а це для них документ суворої звітності: «Він нічого не пояснює, зминає протокол , починає його рвати. Він не реагував на мої зауваження, я його зловив за руки, він щось почав шарпатися, і ми двоє впали на землю», - зазначив інспектор ДПС міста Львова Микола Батицький.
Журналісти викривального проекту «ПРАВОкація» стежитимуть за цією справою і надалі. Уже незабаром оцінку діям правоохоронці дасть суд.
Цілком можливо, але чому доблесне даі не вчинило у цій ситуації так як того вимагає закон ?scrap писав: подібно думає і тут водій.
тут хз...сам здивувався, було за щоMorozov писав: Цілком можливо, але чому доблесне даі не вчинило у цій ситуації так як того вимагає закон ?
Просто налетіла купка йолупів із криками "вилученя прав" "непокора міліціонеру" а як почули "покажіть посвідчення, складайте протокол" то відразу повтікали...
Навіть якщо водій стверджує що йому мазда перешкоджала завершити маневр, то вони малиб догнати мазду і обєктивно розібратись у справі, а вони просто зрозуміли що грошей не дають, та щей вимагають посвідчення причому все записується, то просто вирішили не тратити час ...scrap писав: тут хз...сам здивувався, було за що
Ні. "Листи щастя" поки що незаконні (сподіваюсь що так і залишиться). На Гарпун мають зупиняти трохи далі від місця порушення. Якщо не зупинили - нема чого хвилюватися.Петро писав: Тепер незнаю чи мені "вішатись" від перевищення чи ні
В правительстве верят, что реализация закона повысит безопасность дорожного движения за счет улучшения техсостояния авто, уменьшит количество ДТП, "а бюджет пополнится новыми штрафами".
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість