Перший раз на сервісі зроблю, хоч подивлюсь як то виглядає, потім буду сам займатись :)OKurylyshyn писав:myzikk,
в мене також Ловатто і також ставили на Газовику.
ставив мені Макс (povar), aле коли він від них пішов, працювати стало нізким.
фільтра міняю сам, роботи на 15хв, нічого складного.
правда в кожній машині є нюанси по розміщенню фільтрів та редуктора, але думаю це таке.
фільтра можна взяти тут avtogbo.com.ua
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де поставити ГБО у ЛЬвові?
- myzikk
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Де поставити ГБО у ЛЬвові?
Не знаю, як де, а на Пластовій заміна двох фільтрів і при потребі комп.діагностика - 160грн.myzikk писав:Перший раз на сервісі зроблю, хоч подивлюсь як то виглядає, потім буду сам займатись :)
- p0var
- Ім'я:Макс
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
myzikk, просто по самому балону стукнути зверху. Або якщо нема газу - приїдь, за півгодинки можна витянути мульт.
OKurylyshyn, дзвони, я є в іншому місці.
OKurylyshyn, дзвони, я є в іншому місці.
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
-
- Ім'я:Володя
Доброго дня,
Підкажіть будь ласка де якісно у Львові (області) можна поставити ГБО >= 5 на автомобіль: Hyundai Santa fe 2008 2.7 бензин, з гарантією.
Установка балона замість запаски.
Дякую.
Підкажіть будь ласка де якісно у Львові (області) можна поставити ГБО >= 5 на автомобіль: Hyundai Santa fe 2008 2.7 бензин, з гарантією.
Дякую.
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
nmg,
відповів в ПП
відповів в ПП
-
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 2 рази
Чекатиму в гості!nmg писав:Доброго дня,
Дякую.
Городоцька 224
067-77-65-331
-
- Ім'я:Степан
Питання до тих "хто в тємі"..
Отже,ситуація наступна...
машина- SEAT LEON 2006 року,двигун - класика ВАГу 1.6 8v - 102 к.с.
Купляючи,одразу ж потсавив ГБО:STAG ISA2,редуктор ZAVOLI ZETA N,форсунки-OMVL REG FAST
Працює чудово,за винятком періодичного появи CHECK ENGINE,і через якийсь час само зникає і т.д...спочатку нервувало,зараз-вже змирився....
Розхід,Львів-10ка,траса - 8-9л...рекорд економчіності,був в Польщі,на їхньому газі,при чому їзда була по автобані-6.84л...сам офігів!!!
Зараз,коли трішки більше почав в"їжати в "ГБОшну тЄму" і підбираючи брату установку на 1.2 TSI...форуми і т.д....почав більше цікавитись темою "а чи не поставити собі газовий контроллер з підтримкою OBD"...
Отож питання:
1.Чи справді зменшиться розхід,начебто за рахунок того бензиновий комп буде постійно коректувати весь процес?
2.Можливо і пропаде жовта м"ясорубка Check Engine?
3.Чи варто взагалі з цим бавитись,заміна контролеру?
Отже,ситуація наступна...
машина- SEAT LEON 2006 року,двигун - класика ВАГу 1.6 8v - 102 к.с.
Купляючи,одразу ж потсавив ГБО:STAG ISA2,редуктор ZAVOLI ZETA N,форсунки-OMVL REG FAST
Працює чудово,за винятком періодичного появи CHECK ENGINE,і через якийсь час само зникає і т.д...спочатку нервувало,зараз-вже змирився....
Розхід,Львів-10ка,траса - 8-9л...рекорд економчіності,був в Польщі,на їхньому газі,при чому їзда була по автобані-6.84л...сам офігів!!!
Зараз,коли трішки більше почав в"їжати в "ГБОшну тЄму" і підбираючи брату установку на 1.2 TSI...форуми і т.д....почав більше цікавитись темою "а чи не поставити собі газовий контроллер з підтримкою OBD"...
Отож питання:
1.Чи справді зменшиться розхід,начебто за рахунок того бензиновий комп буде постійно коректувати весь процес?
-
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 2 рази
Вам насамперед потрібно перевірити налаштування. Скоріше за все в Вашому випадку двигун на газі працює на збідненій суміші. Ніби-то розхід чудовий головне щоб при такій їзді не було в подальшому проблем з двигуном. Оскільки бідна суміш дає вищу температуру згорання. не памятаю там є гідрокомпенсатори чи клапана, але сильно суті вони не змінять.t-step писав: 1.Чи справді зменшиться розхід,начебто за рахунок того бензиновий комп буде постійно коректувати весь процес?
Після такої експлуатації мотористи часто кажуть "газ висушив двигун".
Отже Check Engine не повинен горіти на газі, якщо ж загорівся це свідчить про проблеми, якеі потрібно знайти і усунути.
Якщо описане мною вище у Вашому випадку є істиною, то....
після встановлення компа що підключається до ОБД розхід навпаки може зрости, бо суміш автоматично буде збагачуватись. ( за вийнятком якщо будуть спеціально задані параметри що будуть "тримати" суміш в рамках бідної ( в деяких ситемах можливо))
На друге Ваше питання Чек повинен пропасти при правильному налаштуванні ГБО і це можна зробити без супер ОБД-шних мозгів.
На третє: я б спочатку спробував "побавитись" з ТИМ ШО Є. А далі час покаже.
П.С. Деталей звісно всіх не описав. Прошу даваючи коментарі розуміти що крім всього описаного є багато ньюансів
I know!!!
067-77-65-331
- Igor_Lviv
Аж ніяк не претендую на істину, бо є чайником у ГБО.
В мене мозги з ОБД. За 50тис. на газі Чек бачив 2-а рази.
1. Коли заправився невідомо чим в Чернівцях. Пройшов сам собою.
2. Коли здохла друга лямбда, якій прогнозували швидку смерть ще у... 2009-у.
Але чи це заслуга ОБДшних мозгів, чи правильних майстрів, які то все ставили - мені не відомо.
Як на мене, якщо у авто є ОБД і є можливість мати газові мозги з ОБД - то чому б ні?
Але одне точно! Якщо у таких тонкощах бракує досвіду та знань - таки 100% варто поїхати до спеціалістів!
Бо навіть знаю одного такого самоучку, який наробив біди і двигуну, і компу (супер-економив бензин).
В мене мозги з ОБД. За 50тис. на газі Чек бачив 2-а рази.
1. Коли заправився невідомо чим в Чернівцях. Пройшов сам собою.
2. Коли здохла друга лямбда, якій прогнозували швидку смерть ще у... 2009-у.
Але чи це заслуга ОБДшних мозгів, чи правильних майстрів, які то все ставили - мені не відомо.
Як на мене, якщо у авто є ОБД і є можливість мати газові мозги з ОБД - то чому б ні?
Але одне точно! Якщо у таких тонкощах бракує досвіду та знань - таки 100% варто поїхати до спеціалістів!
Бо навіть знаю одного такого самоучку, який наробив біди і двигуну, і компу (супер-економив бензин).
-
Вам насамперед потрібно перевірити налаштування. Скоріше за все в Вашому випадку двигун на газі працює на збідненій суміші. Ніби-то розхід чудовий головне щоб при такій їзді не було в подальшому проблем з двигуном. Оскільки бідна суміш дає вищу температуру згорання. не памятаю там є гідрокомпенсатори чи клапана, але сильно суті вони не змінять.
Отже Check Engine не повинен горіти на газі, якщо ж загорівся це свідчить про проблеми, якеі потрібно знайти і усунути.
після встановлення компа що підключається до ОБД розхід навпаки може зрости, бо суміш автоматично буде збагачуватись. ( за вийнятком якщо будуть спеціально задані параметри що будуть "тримати" суміш в рамках бідної ( в деяких ситемах можливо))
На друге Ваше питання Чек повинен пропасти при правильному налаштуванні ГБО і це можна зробити без супер ОБД-шних мозгів.
П.С. Деталей звісно всіх не описав. Прошу даваючи коментарі розуміти що крім всього описаного є багато ньюансів
I know!!!
Гідрокомпенсатори є...помітив що,як правило, CHECK з"являється при довгій дорозі,тобто після 200-250км. безперервного руху,типу на трасі Київ-Львів,чи на Вроцлав і т.д...місто-відповідно більше стартів,отже більше бензину на прогрів-менше CHECK'ів...але це відносно...
Гаразд,Роман,ти б міг взятись та "спробувати "побавитись" з ТИМ ШО Є???...і шо то по ціні?зразу цікавить,бо відпочинок на носі і максимально паски зятягую:)))
І побічно ще цікавить такі два питання...
1.Налаштувати датчик кількості газу...знаю-знаю,що в ідеалі він працювати ніколи не буде...але хоча б максимально наближено...
2.І друге,відколи почав частіше мандрувати на довші дистанції відчув що мій балон(Харківський на 35л) трохи мені замалий по об"єму,тому хотілося б поставити щось побільше,наприклад АТІКЕР D. 630 H.180 43л або навіть D. 650 H.180 47л ,більша вистота не підходить бо ніша лише і так під докатку???
I know!!!
Гідрокомпенсатори є...помітив що,як правило, CHECK з"являється при довгій дорозі,тобто після 200-250км. безперервного руху,типу на трасі Київ-Львів,чи на Вроцлав і т.д...місто-відповідно більше стартів,отже більше бензину на прогрів-менше CHECK'ів...але це відносно...
Гаразд,Роман,ти б міг взятись та "спробувати "побавитись" з ТИМ ШО Є???...і шо то по ціні?зразу цікавить,бо відпочинок на носі і максимально паски зятягую:)))
І побічно ще цікавить такі два питання...
1.Налаштувати датчик кількості газу...знаю-знаю,що в ідеалі він працювати ніколи не буде...але хоча б максимально наближено...
2.І друге,відколи почав частіше мандрувати на довші дистанції відчув що мій балон(Харківський на 35л) трохи мені замалий по об"єму,тому хотілося б поставити щось побільше,наприклад АТІКЕР D. 630 H.180 43л або навіть D. 650 H.180 47л ,більша вистота не підходить бо ніша лише і так під докатку???
- p0var
- Контактна інформація:
roman-Gas, все правильно описав.
Смислу міняти блок на ОБДшний взагалі немає.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
-
Гаразд,тоді на "хлопський розум":p0var писав:roman-Gas, все правильно описав.
1.Насьогодні функція "підключення Газового контролерру по OBD" лише Маркетинг виробників,щоб втюхати щось нове????
2.ЗАстосовується більше для діагностичних цілей,аніж якигось справді потрібних корекцій???
3.Очікаваного ефекту збільшення потужності і зменшення розсоху наврядчи буде???
- Igor_Lviv
Знову ж, на хлопський розум.t-step писав:Гаразд,тоді на "хлопський розум":
1.Насьогодні функція "підключення Газового контролерру по OBD" лише Маркетинг виробників,щоб втюхати щось нове????
2.ЗАстосовується більше для діагностичних цілей,аніж якигось справді потрібних корекцій???
3.Очікаваного ефекту збільшення потужності і зменшення розсоху наврядчи буде???
ОБД - це лише шина передачі даних.
Тобто, обмін інформацією між компами авто і газу. Можна сказати, в якійсь мірі - їм легше і простіше спілкуватись. "Супер ефектів" - не слід очікувати.
Якщо мова про купівлю нового - то чому б відразу не з ОБД? Якщо мова про проблеми з старим - інша річ. Правильно і акуратно налаштовані не ОБД мозги - мають нормально працювати. Ключові слова - правильно, уважно, акуратно!
З такими проблемами - давно треба було їхати до Романа чи Макса, щоб дивились, знімали графіки і т.п. Флуд на форумі - з цією проблемою не допоможе.
Збільшення потужності, зменшення витрат - слід пам'ятати, що ГБО це не лише мозги, а й форсунки, редуктор, якість та правильність встановлення і ще з десяток факторів. Але крім Максів / Романів і не на форумі, а наживо - ніхто тобі нічого путнього не скаже.
-
По-перше ніякого тут флуду не бачу,цікавлюсь по темі,де ж флуд???...Igor_Lviv писав: Флуд на форумі - з цією проблемою не допоможе.
- Igor_Lviv
Я - образно.t-step писав:По-перше ніякого тут флуду не бачу,цікавлюсь по темі,де ж флуд???...Igor_Lviv писав: Флуд на форумі - з цією проблемою не допоможе.

Просто є серйозні проблеми, а можливо, і комплекс проблем, з якими дистанційно - аж ніяк не розберешся, що б не писав і скільки.
Може я щось не зрозумів, якщо ти питаєш про купівлю нового обладнання - звісно, треба писати, обговорювати, запитувати.
Якщо про доволі серйозну і давню проблему вже встановленого ГБО:
1. Їхати до толкових майстрів.
2. Потім - все решта.
- p0var
- Контактна інформація:
t-step,
1. Якщо ти ставиш нову установку - тоді є смисл переплатити 200-300 грн і підключити обд. Міняти існуючу робочу електроніку і заплатити 200 евро не бачу смислу.
2. Для діагностики і для автоматичної корекції.
3. Потужність має бути така як на бензині. Крапка. Розхід плюс 10-15%. Крапка. Інакше - не буде добре.
1. Якщо ти ставиш нову установку - тоді є смисл переплатити 200-300 грн і підключити обд. Міняти існуючу робочу електроніку і заплатити 200 евро не бачу смислу.
2. Для діагностики і для автоматичної корекції.
3. Потужність має бути така як на бензині. Крапка. Розхід плюс 10-15%. Крапка. Інакше - не буде добре.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua
westgas.lviv.ua
-
доброго вечора.
хлопці, хто і по якій ціні зможе встановити якісне ГБО на Mitsubishi Outlander XL 2.4 2008 ?
можна в ПП
буду вдячний за інформацію
хлопці, хто і по якій ціні зможе встановити якісне ГБО на Mitsubishi Outlander XL 2.4 2008 ?
можна в ПП
буду вдячний за інформацію
-
- Ім'я:Roman
доброго дня. підкажіть де і скільки буде коштувати поставити і підключити газову установку на опель астра ф 1.4. установка є стоїть на іншій астрі балон таблетка. приблизна ціна вписати в техпаспорт газ?
-
- Ім'я:Taras
Скільки коштує поставити на 124й 2.0?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей