старе задроченеmastergid писав: Забийте не все купуйте БеМеВе
пусть меня простят люди

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
старе задроченеmastergid писав: Забийте не все купуйте БеМеВе
Дизайн девятки розробляли Porsche e 80-х, на замовлення АвтоВаз. Взагалі то спочатку була 2108. На скільки грошей хватило на скільки і розробили )) А донором була Таврія ))))Deep_Shadow писав: дизайн Ланоса розробляв Джуджаро, а девятки - п'яний москаль сокирою.
CORVETTE ZR-1 CE писав: Вази з вигляду більш привабливі, єкономічніші, спортивніші
ти в підсвідомості хочеш бути власником ЛаносаCORVETTE ZR-1 CE писав: Deep_Shadow написав:
дизайн Ланоса розробляв Джуджаро, а девятки - п'яний москаль сокирою.
Дизайн девятки розробляли Porsche e 80-х, на замовлення АвтоВаз. Взагалі то спочатку була 2108. На скільки грошей хватило на скільки і розробили )) А донором була Таврія ))))
Читаю тему всю з початку, ржунємагу По висновкам :Ланос кончений урод, прожора але кращий бо Тіпа, "іномарка". Вази з вигляду більш привабливі, єкономічніші, спортивніші, але комплектація, і тд де і тепе гірші.
Короч Ваз гірший бо наш . Пасіб паржал ещо раз. .Слава АНУСУ;
то більше ніколи не повернешся до ТАЗів.CORVETTE ZR-1 CE писав: Якщо я придбаю лАнуса
Я дивлюсь,що вазоводи-жорсткі хлопці.Повірте,що,окрім вазу,існує купи прікольних авто :)CORVETTE ZR-1 CE писав:Якщо я придбаю лАнуса , я вам його подарю, ок,?
Піди проспися. По кузову - все що вони зробили - добавили той бичий виступ на даху, через який зубило вічно засране болотом. А добавили його тому, що на швидкості дупа взлітала. Так що його таки робив бухий мовкаль сокироюCORVETTE ZR-1 CE писав: Дизайн девятки розробляли Porsche e 80-х, на замовлення АвтоВаз.
ти не прав.Спочатку порш зробив авто,яке мало бути малолітражкою,яке буде їздити довго і нудно,і її неможливо вбити,корозія не бере.Потім якось забили болт на то всьо.А вазівці десь побачили макет готової малолітражки поршовської,от скомуніздили пару деталей(фари тіки то шо не взяли круглих з порша і деякі деталі кузова).Додали свій штрих і вуаля-вийшов ваз 2108CORVETTE ZR-1 CE писав: Дизайн девятки розробляли Porsche e 80-х, на замовлення АвтоВаз. Взагалі то спочатку була 2108. На скільки грошей хватило на скільки і розробили )) А донором була Таврія ))))
шоб його не засирало добре є продуманий задній козирьок металевий,спойлерок чорний.З ним вікно хер буде забризгане піском і болотом.Перевірено на собі :)AndrewK писав: добавили той бичий виступ на даху, через який зубило вічно засране болотом.
luav писав: Я дивлюсь,що вазоводи-жорсткі хлопці.Повірте,що,окрім вазу,існує купи прікольних авто
ага зараз побіжу продавати свою Сімку і купляти ту пластмассову мильницю з таксопарку за 6 кусків.Bohdan писав: то більше ніколи не повернешся до ТАЗів.
Саме тому ти їздиш на, мабуть, на найкращому прикладі ширпотреба - ВАЗ, яких продається суттєво більше ніж Ланосів.CORVETTE ZR-1 CE писав: Сама ідея авто , як засіб пересування для широкого вжитку , мене не влаштовує
CORVETTE ZR-1 CE, що в тебе за тяга до слабокерованого лайна? Ти б ще додж вайпер згадавCORVETTE ZR-1 CE писав: Для мене прикольна машина то Dodge Challanger
лада-седанCORVETTE ZR-1 CE писав: А ше для мене цікава машина класика Жигулів в Тюнінг стайлі? але так , шоб нічого лишнього.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей