Я тебе не критикую. І, можна сказати, поважаю твою небайдужість. Ще б ці всі зусилля у продуктивне русло

А тут наперед було відомо, що ніц з того не буде. Бо для того, щоб щось змінити, замало просто їздити з прапорцем колоною
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
маєш альтернативні пропозиції?Thug писав: амало просто їздити з прапорцем колоною
Ображатись не почну, а от не звертати увагу на тебе почну, бо бачу що ти не та людина яка може щось конструктивне запропонувати, а може просто тільки критикувати. такі люди приєднуються до протестів вже тоді коли на вулиці всі виходять і коли вже точно ясно що протести принесуть серйозні зміни. а до того сидять дома і чекають поки можна буде іти на все готове.Thug писав: CAT, ти ще почни ображатися
Кого про що попередили хоч?«Автопробіг носить протестний і попереджувальний характер.
+1Thug писав: На разі ви ще нічого героїчного не зробили.
Заступник голови Львівської міської організації Народного руху також додав, що на автопробігу не булопредставників жодної політичної сили, а лише громадські активісти та учасники «Фольксваген-клубу».
звідти цитатаpikach00 писав:http://zik.ua/ua/news/2013/08/22/425812
Заступник голови Львівської міської організації Народного руху також додав, що на автопробігу не було представників жодної політичної сили
CAT писав: можливо в організаторів є більш ефективний план
CAT писав: особисто я не вірю що в цій країні можна щось змінити законними методами
Віриш , не збирався писати , але не витримав ! Прохання не сприймати особисто . :)CAT писав: такі люди приєднуються до протестів вже тоді коли на вулиці всі виходять і коли вже точно ясно що протести принесуть серйозні зміни. а до того сидять дома і чекають поки можна буде іти на все готове.
Чого? В мене рівно протилежна думкаLiuskywalker писав: відкрита конфронтація на жаль малоімовірна в наших реаліях
veresen писав: З форуму нарахував 4 машини
а тепер ті кому покуй пишуть тут про високу мораль...veresen писав: тому що всім покуй.
Thug писав: Невже ви не розумієте, що ці прапори дискредитували всю акцію
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей