я не вважаю що за 1 год 40 хв з чг до львова, то котишсяcat-yellow писав: ти не їдеш, а котишся!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я не вважаю що за 1 год 40 хв з чг до львова, то котишсяcat-yellow писав: ти не їдеш, а котишся!
так само і мені :) на тестя ланцері мені легше, але навіть по тих кончених дорогах, не так приємно їхати. ті ж ями, які зненацька появляються, на чіткій ходовці легше реагувати і обрулювати :)cat-yellow писав: але к..рва, то не означає, шо я не можу їхати Пасатом! то означає, шо бусом легше!
ну да, на М3...cat-yellow писав: ти не їдеш, а котишся!
ШО?HacK писав: я не вважаю що за 1 год 40 хв з чг до львова, то котишся
саме так, Андрюха, саме так!BOXER писав:ну да, на М3...cat-yellow писав: ти не їдеш, а котишся!
HacK писав: cat-yellow, саме цікаво, шо на ланосі +- той самий час,тільки там по ямах трошки швидше за М3, а по трасі повільніше М3, як ти умудряешся скоріше, я не знаю, при тому ти сам сказав, що від чг до чорного лісу дороги практично не існує, цей кусок якраз і займає майже весь час, після мостів я долітаю за 20 хв до львова при незагруженій трасі
на бесі пару днів назад, на ланосі в той період коли ще перед чорним лісом не було "полатано"cat-yellow писав: хм.... ти коли останній раз їхав?
те самеcat-yellow писав: я межиріччя - перша-друга
те самеcat-yellow писав: кучочок сільця - перша-друга
перша-другаcat-yellow писав: гірник - друга-третя
те самеcat-yellow писав: в.мости - перша (дуже мало де)-друга-третя
60-80cat-yellow писав: чорний ліс - 80-120
60-80cat-yellow писав: за в.мостами в сторону Львова (той кусок погано-латаний) - не менше 110
HacK писав: те саме
так шо черговий раз переконуємось, шо не в кліренсі справаHacK писав: те саме
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей