помоєму трольugine31 писав: або троль, або придурок

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
помоєму трольugine31 писав: або троль, або придурок
Треба цей бортовик перенести в тему Виродки на дорозіCORVETTE ZR-1 CE писав:На світлофорі стою, всі бояться, всі бояться![]()
![]()
![]()
![]()
. Газую, на пр. Шевченка майже сотня, дед з палкою переходив дорогу, як зачув то всё, сі оглянув, а там ТАЗ ВАЛИТЬ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дед галопом поскакав махаючи палкою над головою як шашкою на коні
![]()
Ой б ля , не можу
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а чому або?ugine31 писав: або троль, або придурок
справа не в тазі, а в тому шо він придурокwklef писав:бля да шо ви до людини [цензура]. Да пре його та і шо. В нас що у львові мало тазів валящих чи шо? в мене таке враження, що якщо починаєш шось робити з машиною(втілювати якісь свої мрії), то бля краще Куй щось розказувати на тому форумі, а то ска обісруть в три пецдуліни [цензура]. Люди та будьте якісь адекватніші трохи. Да афтар може трохи тазофіл і кулі! Кого не пруть тази то обходьте тему стороною і хай Вас вельмешановних не ібе шо тут робиться. Так само з данком обісрали обісрали, А толку! Людина вчиться і це нормально,і так має бути. Так само автор шось хоче зроби,ну фіг зним шо то цегла,ну фіг з ним шо вона не поїде нереально швидко але власник полюбасу получить від того,що зробить з тазо масу задоволення і це його вибір. Комусь цікаво ввалити в мотор купу бьабла, комусь в пракол їздити на стоці,комусь прікол просто дропнути тачку і їздити на пузотьорці. В кожного свій вибі автор обрав такий.
Кароче модера звиняйте наболіло
ugine31 писав: справа не в тазі, а в тому шо він придурок
AndrewK писав: точно
або троль-придурок
таки правильно було підмічено....лада-седан...маст дріфт...це її покликанняmotor87 писав:
Я ніколи не міняв пружину, я пиляв пружини ) А де та каховська??motor87 писав: чоловіче, то не ти міняв пружину минулого тижня на Каховській?
убейся!!!!CORVETTE ZR-1 CE писав: Писи: Завтро їду на естакаду, прикручу той прямоток довбаний, ато відірвався, курча, і по асфальті баламкає як консервна банка ..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість