Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00 писав: cat-yellow, правильно пишеш, відвідав вашу Червоноградщину, з тими дорогами треба навпаки збільшувати кліренс![]()
![]()
звісно добре, особливо коли начитаєшся як люди "попадають"Thorn писав: це добре!
нє :)hrdrive писав: cat-yellow, давай, підвищуй, став підкови![]()
я писав що для мене то багато, пробіг 22тис.км за чуть більше 1.5року.Thorn писав: не сміши у мене щонайменше 100л в тиждень йде,це коли немає нагрузки
виходить десь 12тис.км, так було ТО1 і може буде так само ТО2. Це рік для мене.Thorn писав: ти проходиш ТО кожних 15тис.км
де?CAT писав: він в нас виявляється є
CAT писав: мотор не бере практично ні грама масла
причини може бути дві, або ти їздиш як мій малюк на ходункахCAT писав: хоча він турбо і в всіх власників ГТІ які пишуть на форумах мотори беруть в районі 1л
наприклад в vw або в авді є дві лампочки, перша показує що треба долити до рівня,на ній можна ще їхати 500кмBOXER писав: якшо горить, то тіпа "пора долити"?
Чи може показником якості бензину (в даному випадку Шел Віпавер заправлений в Україні) бути те, що характеристики машини, а саме розхід і динаміка, аналогічні тим, які доступні на тому самому (Шел Віпавер) бензині (тільки на 20% дорожчому) заправленому в Словаччині і Австрії?Thorn писав: де?
cat-yellow писав: дядьки!
я вас всіх розумію, але не підтримую!
нехай буде по вашому, але пам"ятайте, що там, де живу я, "дорога - ...ОПА" - це щоденна буденність... а там, де живете ви - "тимчасове непорозуміння"... відчуваєте різницю? якщо ні, то почитайте звіти тих, хто катається через Червоноград на Світязь
HacK писав: їзджу на М3 кожний тиждень на львів і назад, яка і так низька з заводу, + пружини поставив занижені + 19 катки на низькому профілі,і ніде не черкаю і диски всі рівні, і гуль немає, просто помалу проїжаю ями, а не лечу 60-80це все стереотипи
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей