Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
2.0CORVETTE ZR-1 CE писав:AndrewK, В тебе який обьєм ???
Ой мама... знову пердак від якого толку нольCORVETTE ZR-1 CE писав: Сьогодня раді інтересу вкорячили прямоток )))
Нє, поки що це ще смішно. Але з наявністю пердака до ТСа починають йти промені поносу. Півтора літра з 8кл. бошкою в принципі на корню рубає супер-мега прагнення до потужності. В принципі поколхозити можна, але воно буде жрати 25л/100 і лишати ззаду калюжі незгорівшого бензину впополам з маслом і для звичайної дорожної їзди буде непридатне в принципі. Плюс ресурс буде на пару днів. А тоді вже, гулять так гулять, можна вже і зикись засунути. Як то кажуть, корч для трекових днів в чистому вигляді.Liuskywalker писав: то ,напевно , має викликати співчуття ?
ну да...жигульом сьомої моделіCORVETTE ZR-1 CE писав: Повне місто однакових машин , треба чимось вирізнятися
під аватаром пише.. ford fiesta st.CORVETTE ZR-1 CE писав: А шо за іномарка така ?
Неа я і в 39 і в 69 буду таким як я є ))Gleb писав: може тобі 19, а не 29 ?
AndrewK писав: AndrewK, В тебе який обьєм ???2.0
А шо кусок дешевого пластику вартий 10 кусків? Це параноя. Ніякий Європеєць не відвалить за Ланус 10 з ? Він краще за 3 куска Беху 318-320 возьме в Е 39 кузові року десь 2003. В Штатах за 2500 можна взяти Лексуса 94 року. А в нас ...cdrom писав: Ящо дорожчі - то гірші бо переплатили за них.
Це просто фобія, все рівно шо боятися літати, чи просто висотиcdrom писав: Якщо на газу - то гірші, бо економія того не вартує.
cdrom писав: Якщо іномарки - то гірші, бо всі однакові.
А хто то таке сказав? Мене дуже пруть "Горбаті". У львові виставка була нещодавно, там їх багато стояло. Я тільки і ходив туди-сюди, на них глазюкав. Одного завели , так там такий звук був, просто супер, зараз ці всі відра вже так не звучать, . Я би на такому їздив.cdrom писав: Якщо ЗАЗ - то гірші, бо то не машина.
CORVETTE ZR-1 CE писав: Одного завели , так там такий звук був, просто супер, зараз ці всі відра вже так не звучать,
CORVETTE ZR-1 CE писав: cdrom написав:
Якщо ЗАЗ - то гірші, бо то не машина.
А хто то таке сказав?
CORVETTE ZR-1 CE писав: для мене шрот , це авто ЗаЗівського заводу. Я думаю розмова закінчена.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість