Автору: менеше пафосу у порівнянні з хорошими іно, а більше грошей, фантазій і натхнення у тюнінгу......
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Rosko писав: Тай Запорожець це не є проміжний етап, це те від чого дістаєш задоволення постійно.
напевно головний пост за останні 2-3 сторінки .T5-R писав: Автору: менеше пафосу у порівнянні з хорошими іно, а більше грошей, фантазій і натхнення у тюнінгу......
мы говорим про сток. тем более это было сравнение.Black писав: ugine31 если у вас автомобиль "ускоглвзый" это не означает что
Цитата:
жиги "классичні" навіть не придатні до користування
Уважайте любого авто владельца, какое бы у него авто не было .Имхо.
TIGER-NIGER писав: ugine31, ет ти зря!))))
і далеко вони за ті десятиріччя зайшли?CORVETTE ZR-1 CE писав: Жигулі "классичні" ставали на протязі не одного десятирічча. А китайці одноразові як .... Щось одноразове Жига проїздить довго і при цьому залишиться такою як є, а китаєць як був машиною на 3 роки так і залишиться і мені навіть не захочиться його покращувати, чи навіть ремонтувати, просто захочу позбутися його поскорше.
CORVETTE ZR-1 CE писав: Жига , то є величезний полігон для тюнінгу. Тим більше шо запчастин море, роби шо хочеш. І мені це цікаво.
Novel писав: Тему додав в закладки (щоб не забути).
Чому так скептично? Коли зі світлофора вставляєш якусь пафосну іношмару, , приходиш зовсім інакшого висновку , "а воно, бляха, їде..."Liuskywalker писав: Який не вартий капіталовкладень.
А ти впевнений, що вони взагалі пробували гаятисяCORVETTE ZR-1 CE писав: Чому так скептично? Коли зі світлофора вставляєш якусь пафосну іношмару, , приходиш зовсім інакшого висновку , "а воно, бляха, їде..."
CORVETTE ZR-1 CE писав: А коли в повороті їдеш за якимось "Мєреном", який ше й намагається відірватися , а ти не відстаєш, та ше й переганяєш його , при чому він тоже так нехіло валить, ото я називаю , коли машина їде.
А то. В них навіть заправочний шланг часом з рук випадаєCORVETTE ZR-1 CE писав:Взагалі тролити іномарки , то така потєха.
CORVETTE ZR-1 CE писав: Взагалі тролити іномарки , то така потєха.
ну 10 сек то дофіга..AndrewK писав: "пафосні іномарки" переважно їдуть меньше 10с/100
хай плани реалізує спочатку.. смисл в стоковому жигулю зараз їздити.Novel писав: Набийте топікстатеру зустріч і зорганізуйте заїзд на чверть милі з стоковою іномаркою.
AndrewK писав: І в мене глибокі сумніви, що навіть затюнена жига так поїде
жестьCORVETTE ZR-1 CE писав: Але в місті конкурентів НЕМАЄ.
vovka писав: хай плани реалізує спочатку.. смисл в стоковому жигулю зараз їздити.
CORVETTE ZR-1 CE писав: Моя , майже сток, їде 100 за 13,6 з двома людьми в машині (водій + пасажир). Це до втановлення Нольовика, на 92 бензині. Провірено на МРЕВ. Треба перевірити зараз і на 95 му. Думаю в 12 вкладуся.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей