тобі на 8500, чи на конфіскацію авто і штраф у розмірі вартості машини?veresen писав: Можна ссилку на рішення суду в єдиному реєстрі судових рішень ?
Пошукай там "Стамбульська конвенція"
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тобі на 8500, чи на конфіскацію авто і штраф у розмірі вартості машини?veresen писав: Можна ссилку на рішення суду в єдиному реєстрі судових рішень ?
за 5 місяців...veresen писав: Чувак добився свого.
http://reyestr.court.gov.ua/Review/3004534320 березня 2013
Визнати ОСОБА_3 винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 483 МК України, і накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 187910 грн. 09 коп., з конфіскацією в дохід держави безпосереднього предмета порушення митних правил - автомобіля Volvo V70, р/н НОМЕР_1, кузов НОМЕР_2, вартістю 187910 грн. 09 коп.
Постанова апеляційного суду набирає законної сили негайно, є остаточною і оскарженню не підлягає.
Зараз більш підходящу статтю ліплять - порушення строків транзиту, 8500грн.niko1006 писав: після нового року змінилось
alexandro писав:ну за півтора - точно нє !!! але можна на таврії і 3 роки поїздити і дозбирати бабусів. тоді вже на нормальне авто на наших бляхах можна взяти і немати гемору з пропкскною здатність - типу 10 днів потім 5 а може і 3 зроблятьmister_X писав: нормальна тачкане говорячи про пости даї
Когось би вкурвило, а хтось майже рік від'їздив, в ремонт суттєво не вкладався (бо шрот же :) ), поїздив на нормальній машині, потім її продав, втратив мінімально і щасливийcat-yellow писав: мене би вкурвило...
краще на таврії кататись, ніж посвятити себе машині
ні лікарняного, ні відпустки, нічого... тільки машина...
а ще й палива скільки спалити треба![]()
![]()
![]()
підверджую і підтримаюSt-ART писав: А що пости ДАЙ? Я так бачу, постів ДАЙ більше бояться ті, в кого машини на нашій реєстрації. Я майже всю Західну Україну від'здив, довше 3-х хвилин не спілкувався з ними ні разу. І, не знаю, чи то я такий везучий, чи так є - те, що всі підряд пиняють авто на іноземній реєстрації - неправда. За весь час п'ять зупинок, з яких дві - причина була. Один раз проїхав під знак (чуже місто, не зорієнтувався), другий - фара не світила. Тоді, коли порушив, питань про польські бляхи навіть не було. І якщо що - "на каву" не дав ні разу.
І тойво... По секрету... Є і лікарняний, і відпустки. То тільки звучить все так грозно Але так-так, не беріть польські машини! Чим менше нас буде - тим менше будуть "гайки закручувати". Бо то так, як було з тимчасовий ввезенням - схема працювала роки, тут вона стала відома кожному дядькові в селі - і її прикрили.
bля то як лозунг секс меншинств звучитьSt-ART писав: Чим менше нас буде - тим менше будуть "гайки закручувати"
Нема такого.Vito писав:спокійно безперешкодно їздити на євробляхах?
Митний кодексVeRMyT писав: (забув який по якому то законі, що людина з ПМЖ може пригнати собі сюда будь-яку одну машину без розтаможки тільки заплативши за першу реєстрацію).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей