Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
audi a6 c5 need help АКПП
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ziro-cool, хто сказав їхати туда через рецепцію?
Складні роботи там робити краще і не дорожче ніж на ГАРАЖАХ
Складні роботи там робити краще і не дорожче ніж на ГАРАЖАХ
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Re: audi a6 c5 need help АКПП
Пiдтримаю.LEgEnDA писав:на ніко тобі дорога
Але бачу тут в нас народ веселий,краще поiду до дядi васi,бо нiко дорого, а потiм як втикне коробка,попаду в 100500$ в замiну
Генiально

Воно 

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Thorn а хто сказав що на Ніко піпец специ працюють..??
Нормальному спецу там нема що робити за ту їхню зарплату.. а кружити не кожен хоче.. це лишні напряги.. тому або самі на себе працюють або в приватників де простіше диктувати свої вимоги до оплати якщо ти висококваліфікований спеціаліст, а не студент випускник, який не знає в яку сторону закручується ступична гайка :)
Нормальному спецу там нема що робити за ту їхню зарплату.. а кружити не кожен хоче.. це лишні напряги.. тому або самі на себе працюють або в приватників де простіше диктувати свої вимоги до оплати якщо ти висококваліфікований спеціаліст, а не студент випускник, який не знає в яку сторону закручується ступична гайка :)
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
andrew, +100500, тупо мислі вслух.....
був там, купа шнурків працює,
приватники рішають, і роблять в разим краще, а не розказують "сказки"
був там, купа шнурків працює,
приватники рішають, і роблять в разим краще, а не розказують "сказки"
Quattro
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
а ще в офіційних сервісах зазвичай скажуть - міняєм коробку на нульц, міняєм рейку на нульц, .... і будуть праві, бо немає в них фахівців і технологій щоб ковирятись в тому всьому
VAG вже не той
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
всюди є свої нюанси... але... живий приклад.. В дівчини с5 2.5 - розлетівся підшипник віськомуфти... Загнав машину на Ніко почали розбирати.. Пів року тому було замінено ремні, роліки, помпа, поліклинові роліки на ГАРАЖАХ(на приватному сервісі).andrew писав:Thorn а хто сказав що на Ніко піпец специ працюють..??
Поліклинові роліки овальні, ремінь ГРМ так закладено шо він почав відслоюватись. А віськомуфта розлетілась бо ті [цензура] не мали двох ключів на 32 і зривали її б'ючи по ній зубилом

Причому це стандартна ситуація і таких машин вже було валом.
Тому я б радив такі машини везти до спеців які розуміють шо роблять, шоб потім не виникало проблем.
Суть не в тому офф сервіс це чи гараж на особняку, просто ходовик який вміє міняти ГРМ на опелі кадеті не може лізти до таких машин без розуміння шо він робить
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
LEgEnDA я тобі про гаражі не говорю.. є нормальні приватні СТО де це все що ти написав зробили б нормально..
А нюанси такі... офіційно в касу ти не будеш платити повної суми.. а заплатиш так в руки.. відповідно потім ніфіга не докажеш :)
В мене колись працював один із Ніко.. завжди мав оригінальні запчастини на продаж - ролики ГРМ/натяжителі і т.д. :)
А нюанси такі... офіційно в касу ти не будеш платити повної суми.. а заплатиш так в руки.. відповідно потім ніфіга не докажеш :)
В мене колись працював один із Ніко.. завжди мав оригінальні запчастини на продаж - ролики ГРМ/натяжителі і т.д. :)
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
LEgEnDA, то замкнуте коло. є як дофіга "гаражів" криворуких, так і офіціалів. ну і наоборот гаражники є "пряморукі" і в офіціалів неспорю що десь якісь фахівці також є (принаймні в офіціалів сама повна інформація по підбору запчастин, діагностиці, є мабуть весь необхідний інструмент. наприклад я хотів поміряти компресію на роторі , а там треба спец компресометр - подзвонив на мазду ну бо rx8 принцип тойже - сказали є, нема проблем поміряєм
).
кароче то проблема реально найти толкового і відповідального майстра по своїй машині, а ще якби дав реальну гарантію.. але то у всіх сферах в нас таке. в нас ше дикий трохи ринок :)

кароче то проблема реально найти толкового і відповідального майстра по своїй машині, а ще якби дав реальну гарантію.. але то у всіх сферах в нас таке. в нас ше дикий трохи ринок :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей