Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Потрібна консультація по турбо....
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
якісь ви дивні, то ж машині вже 15 років як не як, ідеальною вона не може бути тим більше ціна на штуку менше від інших, якраз на ремонт ходової, чи є тут хтось, хто взяв машину старше 10 років і поміняв тільки розхідники?
Ford?
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
Re: Потрібна консультація по турбо....
ціна не є на штуку меншою від інших, вона стоїть по ринковій ціні, чувак який її продає( точніше син, йому десь біля 30ки) добре орієнтується що з машиною є і він не смахує на лоха який би так просто комусь подарував навіть долар, тим більше вона стартувала з 10кFobos писав: якісь ви дивні, то ж машині вже 15 років як не як, ідеальною вона не може бути тим більше ціна на штуку менше від інших,

якби не кузов, я б її купив, ладно ржавів би так мерс чи бімер я б не здивувався, але вольво

Impossible is Nothing
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
видка, шо ти ніколи ВАгу знизу не бачив,Fobos писав: машині вже 15 років як не як
15 років шо нульц....
Quattro
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Ziro-cool, друг мой, я бачив багато машин і зверху і знизу і в середині
T5-R, ну продовжуй шукати ідеал, не боїшся розчаруватись в вольво? Повернусь до Львова, поїду дивитись ту машину... До речі ціни на запчастини які ти навів зовсім не відповідають дійсності.

T5-R, ну продовжуй шукати ідеал, не боїшся розчаруватись в вольво? Повернусь до Львова, поїду дивитись ту машину... До речі ціни на запчастини які ти навів зовсім не відповідають дійсності.
Ford?
- T5-R
- Контактна інформація:
не боюсь...Т-5 я вже шукаю давно,Fobos писав: ну продовжуй шукати ідеал, не боїшся розчаруватись в вольво?
я питав в тому магазині де беру свої, дзвонив до товариша по клубу вольво в одесу, він мені назвав ті ж ціни, при тому що він ними займається, але для цікавості хочу почути від тебе порядок цін на ті з.ч. які я перерахував вище.....можна в ппFobos писав: До речі ціни на запчастини які ти навів зовсім не відповідають дійсності.
який мені резон самого себе на...о..вати, якщо я сказав, що готовий на все закрити очі окрім кузова?????????
скільки з них ти бачив шведів?Fobos писав: я бачив багато машин і зверху і знизу і в середині
Impossible is Nothing
- T5-R
- Контактна інформація:
ось для прикладу ціна на сайті, причому дорожча орієнтовно на 120 гривень ніж мені пропонували:
http://hotline.ua/ax/lemforder_2681501/ ... WxmbWVmcSl
http://hotline.ua/ax/lemforder_2681501/ ... WxmbWVmcSl
Impossible is Nothing
-
- Ім'я:Андрій
кароч відпишусь і я тут, так як це машина мого шефа і я питав в нього інфу по ній)
куплена нова в салоні в німцях і на лаветі привезена йому сюда нова)
дальше всі ТО і роботи по машині перших 7 років проводились в польші в офіціалах аж поки не появились в нас) відтоді на трістарі або на кукурудзяні там ше вольвами займаються)
каже можеш підрулити до любих майстрів і поговорити, всі ту машину знають і люблять)
по машині - за весь час ніодного підкраса, жодних дтп, він це шо теранута десь по кутикам і тд - це все на парковках по європі)
машина ця використовувалась майже завжди для їзди по европі, так як він любить подорожувати, і катався нею по відпусткам в основному собі. з 200тис пробігу шо там є - 150 по автобанам європейським)) так як в нього завжди була службова машина на кожен день) і тойота ауріс ще є зараз в дружини для того щоб по місту шоргатись)
по мотору - ні грама масла за всі роки не долито, всьо чьотко від заміни до заміни, всі заміни вчасні і тд)
кароче машина була в бережних руках і її дуже любили)
але машина треба розуміти що не нова, і повністтю в ідеалі не може бути. десь якісь погрішності є, але не думаю що найдеться в нас кращий екземпляр за такі ж гроші.
до машини ше казав має комплект зимової гуми на дисках, віддасть тоже) і багажнік для лиж чи поперечини самі - казав тоже віддасть))
продає бо думає собі замовити тройку бмв нову з салону - тоже седан червоний, світлий салон, турбо і на ручці))) замовляє всьо таке саме як вольво))))))
кароче він казав хто купить буде дуже довольний і не пошкодує це точно)
всім піс)) я нейтральна сторона, просто доніс інфу) вигоди з того немаю)

куплена нова в салоні в німцях і на лаветі привезена йому сюда нова)
дальше всі ТО і роботи по машині перших 7 років проводились в польші в офіціалах аж поки не появились в нас) відтоді на трістарі або на кукурудзяні там ше вольвами займаються)
каже можеш підрулити до любих майстрів і поговорити, всі ту машину знають і люблять)
по машині - за весь час ніодного підкраса, жодних дтп, він це шо теранута десь по кутикам і тд - це все на парковках по європі)
машина ця використовувалась майже завжди для їзди по европі, так як він любить подорожувати, і катався нею по відпусткам в основному собі. з 200тис пробігу шо там є - 150 по автобанам європейським)) так як в нього завжди була службова машина на кожен день) і тойота ауріс ще є зараз в дружини для того щоб по місту шоргатись)
по мотору - ні грама масла за всі роки не долито, всьо чьотко від заміни до заміни, всі заміни вчасні і тд)
кароче машина була в бережних руках і її дуже любили)
але машина треба розуміти що не нова, і повністтю в ідеалі не може бути. десь якісь погрішності є, але не думаю що найдеться в нас кращий екземпляр за такі ж гроші.
до машини ше казав має комплект зимової гуми на дисках, віддасть тоже) і багажнік для лиж чи поперечини самі - казав тоже віддасть))
продає бо думає собі замовити тройку бмв нову з салону - тоже седан червоний, світлий салон, турбо і на ручці))) замовляє всьо таке саме як вольво))))))
кароче він казав хто купить буде дуже довольний і не пошкодує це точно)
всім піс)) я нейтральна сторона, просто доніс інфу) вигоди з того немаю)

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
шарущий твій шефKost писав: бмв нову з салону - тоже седан червоний, світлий салон, турбо і на ручці)))

TURBO -POWER
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
T5-R, Ще раз повторюю, ти женешся за ідеалом в машині якій 15 років, можна фанатіти і шукати, може навіть в якогось колекціонера купити за 100500 баксів, можна ставити тільки оригінал як ти тут пишеш, але деколи практичність і ширина кишені перемагає фанатизм, ніхто не каже, що це погано, але можна обійтись і замінниками і поміняти іх 2 рази і по ціні буде дешевше всеодно навіть з роботою. А про дно я казав Назару, що бачив ВАГи, до речі дуже люблю під підйомник залізти коли якусь там машину бачу.
І отут при людях пишу, що тебе не ображав і брехуном не виставляв як ти мені закинув в ПП, просто глянув по каталогам ціни на замінники, просто не перший рік займаюс запчастинами, вірю, що деколи без оригінала не обійтись, але ставити боже наприклад, бо вони там ставились в 98 році як оригінал... ну незнаю, кароче все пізнається у порівнянні. Я приїду до Львова і гляну тачку, бо мене також зацікавила, після фордів і гольфів мене невелика корозія не лякає 

Ford?
- T5-R
- Контактна інформація:
Fobos писав: невелика корозія не лякає

Impossible is Nothing
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
вобля нармальний чувакKost писав: тройку бмв нову з салону - тоже седан червоний, світлий салон, турбо і на ручці)))

Sad, but true.
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
нє нє,то Кост дає консультацію на якій машині має їздити шеф :)BOXER писав: нармальний чувак
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- Ziro-cool
- Контактна інформація:
та лано, кажи я є.Kost писав: вигоди з того немаю)

оцинкований кузов мусе бути ідеальний (і вони є в ідеалі, навіть по 15 років), якшо -ні, то який тоді резон брати оцинкований....

брати шрот- взагалі нема резону........
Quattro
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
не хочу тут розводити тему японці і німці, на щот днища "аля нульц", але якщо корозія не глибока, то думаю можна попробувати з нею поборотись, якщо вже нічого кращого ненайти. ну і +1, ціни на ходову просто жесть 

Хондоводи настільки сурові....
- Контактна інформація:
резон купували вольвак і ліпити його, мазати антикорами і подібною лабудою?AnGeL писав: але якщо корозія не глибока, то думаю можна попробувати з нею поборотись
ти знаєш, все відносно, якщо скласти до купи всю ходову, то загальна цифра відрізняється від е-39 наприклад, остання виходить дорожчеAnGeL писав: ціни на ходову просто жесть
Impossible is Nothing
- Ziro-cool
- Контактна інформація:
AnGeL писав: але якщо корозія не глибока, то думаю можна попробувати з нею поборотись, якщо вже нічого кращого ненайти.
з корозію мона боротися в нецинкованих тачках котрі купуються за 3 ру БЛя,
а резон купувати геморойну тачку за майже 9к дол, і ше шось пакувати
Quattro
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей