от власнеVeRMyT писав: буде ше гірше по народ побачить шо покарання немає

звичайно, а що таке дитяче життя чи життя взагалі для такої мерзоти?Vexler писав: буде достатньо для уникнення покарання
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от власнеVeRMyT писав: буде ше гірше по народ побачить шо покарання немає
звичайно, а що таке дитяче життя чи життя взагалі для такої мерзоти?Vexler писав: буде достатньо для уникнення покарання
Та вже і про Костю(брата) і про їхню маму(Олену) весь інтернет вкурсіBOXER писав: сів за руль на 2ий день після весілля рідного брата
А алкотестер? Та м же купа людей були і бачили як від дув, що показав прибор і в якому стані він перебувавBOXER писав: по ходу п"яний в дупєль бути не міг
Сяде, а потім вийде.cat-yellow писав: брат - один женився, а другий сяде
повністю згіднийThug писав: Не бачу причин жаліти дурного синяка
а жалко чувака, який через дурість сяде (будем надіятись).BOXER писав: але дитина ні в чому не винна, та й батьки дитяти теж...
не бачу різниці.BOXER писав: не жалко мені насільніків, маньяків, серійників, рецидивістів
Та всі ми тут відмазувалися б. Маму його мені якраз шкода, і батька його, і дитину і всіх його родичів-знайомих. А його особисто - ні.BOXER писав: і поведінка мами винуватця цілком логічна. навіть якшо вона почне його відмазувати. я б сам відмазувався
погано.Bohdan писав: не бачу різниці.
які СВІДОМО йдуть на злочин?BOXER писав: насільніків, маньяків, серійників, рецидивістів і т.п.
В деяких випадках "краще б відсидів". Але ситуації різні бувають, наприклад десь було відео з рега десь в Росії, як їде машина вночі і тут п"яний ПОВЗЕ через дорогу, ясно що там вже зробити він нічого не міг, а тюрма реально світила по їхніх законахBOXER писав: поведінка мами винуватця цілком логічна. навіть якшо вона почне його відмазувати. я б сам відмазувався. підніміть руку, хто б не відмазувався чи не відмазував свого сина від зони? але так добре подумайте, а не кричати суто під шумок, тіпа герої і дуже правильн
Завтик - це одне. А сісти п'яним за кермо - це без гальм на всю голову треба бути.BOXER писав: а якшо ти завтра зіб"єш через завтик когось
ЯКИЙ [цензура] ЗАВТИК????? Ти часто так втикаєш за кермом(з 3 промілями спирту в крові?)BOXER писав: а якшо ти завтра зіб"єш через завтик когось, то прирівняєшся до
Той, хто п'яним сів за кермо - СВІДОМО іде на злочин. І для мене, кожен випивший за кермом - ВБИВЦЯ! Більше того, вбивці мають мотив (ревнощі, зрада, гроші, нерухомість.....), а який мотив в того "нещасного"?BOXER писав: а якшо ти завтра зіб"єш через завтик когось, то прирівняєшся до BOXER написав: насільніків, маньяків, серійників, рецидивістів і т.п. які СВІДОМО йдуть на злочин?
Пару років тому в Києві п'яний кавказець на великому джипі збив насмерть молоду пару на мотоциклі. Досить гучна справа була. До батьків загиблих приїхали дуже відомі і заможні родичі винуватця ДТП, вибачились, заплатили велику суму, поклялись, що родич сидітиме, бо заслужив на покарання. Слова дотримались, сидить. І сидітиме довго...BOXER писав:і поведінка мами винуватця цілком логічна. навіть якшо вона почне його відмазувати. я б сам відмазувався. підніміть руку, хто б не відмазувався чи не відмазував свого сина від зони? але так добре подумайте, а не кричати суто під шумок, тіпа герої і дуже правильні :
згоден, але я про саме вбивство. він по суті два злочини вчинив - 1) їхав випивший, 2) вбив людину. От людину вбив несвідомо і умислу не мав. А вбивці/насильники/маньяки свідомо вбивають/гвалтують, бо їм шота треба за то. Я про це.Bohdan писав: Той, хто п'яним сів за кермо - СВІДОМО іде на злочин
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей