mysha писав:давай 20

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
mysha писав:давай 20
mysha писав:Я йому які бля розширені? Як світити фонаріком то такі і будуть
жжош:)lizun писав:інтересний стиль викладання інформації. багато нових слів дізнався.
не дивно що ти викликав в них підозріння.
сказали шо автомобіль небезпечний для суспільства... прийшлось 20 грн дати...mysha писав:колекціонери мабуть були..
Наприкладlizun писав:інтересний стиль викладання інформації. багато нових слів дізнався.
не дивно що ти викликав в них підозріння.
о пля який ти бистрий... доглали б... дали б тягла.. і все по закону було бNazarik писав:mysha, Думаю яб сів в машину, закрився на кнопки, послав би їх на три веселі і поїхав!!!придурки
я про оригінальний пост.mysha писав:Fobos,
вибач, не такий освічений в темі про кристалики і т.д. Він не мав за шо домахуватись вот і за то почав.Наприкладlizun писав:інтересний стиль викладання інформації. багато нових слів дізнався.
не дивно що ти викликав в них підозріння.Хоча добре шо ти таки їх дізнався, треба ж поповнювати словниковий запас
на чому б догнали? пешком? в крашому випадку на бобікуlizun писав:о пля який ти бистрий... доглали б... дали б тягла.. і все по закону було б
автоматною чергоюLEgEnDA писав:на чому б догнали?
ніхто б не стріляв;) кобра, беркута - да.. а вони нєmysha писав:"догнали" б
vovka писав:LEgEnDA написав:
на чому б догнали?
автоматною чергою
mysha писав:А хіба менти пішком пістолетиків не носять? Здається в тамтих були, "догнали" б
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей