погоджуюсб з AndrewK-kesheme- писав: скажіть прямо: я заздрю мацациклістам, бо вони їдуть, а я стою.

Скільки вже сказано було, шо вони повноцінні учасники руху, нафіга створювати віртуальний дорожній ряд?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
погоджуюсб з AndrewK-kesheme- писав: скажіть прямо: я заздрю мацациклістам, бо вони їдуть, а я стою.
красіві!Thug писав: у тебе які ковпачки були?
В яблучкоLEgEnDA писав: по встрєчці це як? По зустрічній трамвайній колії в сторону центру?
і лісапедисти??? тим що стояли на червоне а не переїжджали перехрестя?borodatos писав: Тут усі не праві
Felix писав: то перший раз коли я на чуток зауважав ваділу комерційного фургончіка
+1borodatos писав: лісапедісти могли трохи посунутись
так й написано що в крайню праву стають по двоє??? покажиш де таке в правилах?borodatos писав: MAECTP0, лісапедісти могли трохи посунутись,якщо бачили що тіпочок на нервахВони,якщо хотіли їхати прямо,то мали встати лівіше.Якщо ж вони прийняли крайнє праве положення - відповідно вони мали повертати направо.Вроді в правилах написано як перехрестя поїжджати
та їх би тут порвали. бо самі вихтоумні. всі стоять а вони по пехохідному перйшли. От й стали дух перевести на свтлофоріAndrewK писав: мали б знести сраки на грішну землю і перейти ножками по пішохідному переходу
з якої такої радості вони мусили так робити???AndrewK писав: Лісапедісти на тому дурацкому перехресті мали б знести сраки на грішну землю і перейти ножками по пішохідному переходу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей