Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
барани робили, всьо робиться "на вічно", і на холодно,McAr писав: Поріз 2-3мм, нитки корда цілі, заліпили кордовою латкою на холодно,
див пп.Ziro-cool писав: McAr, який розмір тих кол? десь маю пару таких...
в нас на сервісі то роблять всі виміри-плюс станок стоїть на бетоні,прикручений болтамиFobos писав: це діаметр, а ЕТ ніхто навіть не цікавився ніколи, а ще калібровка станка по грамам і закріплення самого станка, зазвичай він стоїть на дерев’яній підлозі без будь якого фундаменту.
раз я злапав якусь фігню шо моментом колесо спустило-тоже поріз немаленький,середина профіля колеса,думав на мусор піде,то заліпили кордовою латкою і клейом синімMcAr писав: Поріз 2-3мм, нитки корда цілі, заліпили кордовою латкою на холодно, хватило на 3 місяця, далі спускає в тому місці, як варіант поставили камеру.
McAr писав: Якщо в безкамерку ставлять камеру то що міняється? І чи впливає то якось на диск, бачив сталюки ржавіють в місці прилягання шини до диска.
кольоровими цятками до соска ,правильноZiro-cool писав: більш актуально як виставити гуму на диску...
ось у мене було аналогічно, був поріз 30мм, 2 роки із ним їздив і ніц не латав, от тепер було спустило якраз у місці прорізу, приклеїли "пластик" із середини, і поставили камеру, + відкатали диск + відбалансували, разом із усім вийшло 125грн за 13цятку. основне що рекомендували камеру ставити для надійності, і ще основне після приклеювання "пластику" не накачувати колесо кілька годин! і не ставити одразу на машину. а через день... щоб не було диформації і клей повністю висох. ось проїхав 600км. у жарку погоду поки політ нормальний...McAr писав: Поріз 2-3мм, нитки корда цілі, заліпили кордовою латкою на холодно, хватило на 3 місяця, далі спускає в тому місці, як варіант поставили камеру.
Ziro-cool, черкани в пп де територіально можна відбалансувати колеса.ibit писав: решту коліс відбалансував у Ziro-cool
взагалі-то я тобі ту 1 шину привіз :)McAr писав: не став експерементувати, через Nazarok купив нове колесо.
Купуй iх з маркуванням FR(це такий захисний буртик який не дае пошкодити диск).McAr писав:не став експерементувати, через Nazarok купив нове колесо.
Може кому згодиться- почитав відгуки про шини Continental Conti Premium Contact, виявляться я не один такий, з метою забезпечення максимального контакту протектора з дорогою, виробник спеціально розробив м"яку боковину шини і як результат часті розриви при "бордюрній хворобі" .
мдаааа хлопці працюють на славу ! ! ! і це без реклами ! ! ! на вїзді на кривоноса робив балансіровку... на Рогатці колесо "пукло" ... на запасці заїхав до Фуршету, звернув до хлопців .... те що зробили на Кривоноса... "небо і земля"... питають "-а де Вам балансували"... та кажу давно то було... а що , тра було сказати шо Я Льох ? ))))))Денис писав:На шинному центрi на Липинського по ходу не катають диски. У вiвторок там собi перекидував 4 колеса+2 балансував-96грн+безкоштовна накачка N2. Всi станки новi,гарно,чистенько,роботою задоволений
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість