телефони, ціни?Vusiko писав:Ще є на Личаківській
я не включав ще формулу 2000, й т.п.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
телефони, ціни?Vusiko писав:Ще є на Личаківській
Незнаю. Треба туда їхати дивитися, питатисяMAECTP0 писав:телефони, ціни?Vusiko писав:Ще є на Личаківській
я не включав ще формулу 2000, й т.п.
ну , якщо вже точним бути - то 5,5 рокуMAECTP0 писав:Liuskywalker написав:мій ще дихає, але вже 6 років вражає. Чого б не долити/зарядити?
давай про це деиальніше й тут.Liuskywalker писав:тому зарядив по максимуму стаціонарним зарядним, злив нафік весь електроліт і залив свіжий
на самому галицькому перехресті, вкінці зліва є маленький автомобільний базарчик, там і приймають акумулятори :)оксана2013 писав: підніму тему
при чистці гаража знайшовся старий акумулятор. підкажіть де його можна здати дуже бажено в районі галицького перехрестя?
теж там здав свій старий :)Kirik писав: на самому галицькому перехресті, вкінці зліва є маленький автомобільний базарчик, там і приймають акумулятори
дякуюKirik писав: на самому галицькому перехресті, вкінці зліва є маленький автомобільний базарчик, там і приймають акумулятори
я взагалі на альфі з 3,0 в6, бачив 55 "електроісток"M@sTeR писав: Взяли 62 чи 65 А, для БМВ Е30 6 циліндрового з М20 бенз
А 60 акум на 100 Кукурузері (4.7бенз), слабоKirik писав:я взагалі на альфі з 3,0 в6, бачив 55 "електроісток"M@sTeR писав: Взяли 62 чи 65 А, для БМВ Е30 6 циліндрового з М20 бенз![]()
![]()
на 74А, дали 80 грнBrudas писав: який акум ы скыльки дали ?
Оксана на Зеленiй за таку акуму сотку дасть,i взагалi в неi цiни дуже помiрнi,всiм раджу.оксана2013 писав:на 74А, дали 80 грнBrudas писав: який акум ы скыльки дали ?
ну пропалоДенис писав: Оксана на Зеленiй за таку акуму сотку дасть,i взагалi в неi цiни дуже помiрнi,всiм раджу.
а ше заїхати на зелену, витратити 40 грн на бензину.наші люди б за тих 25 грн. пів львова обїздилиДенис писав: Оксана на Зеленiй за таку акуму сотку дасть,i взагалi в неi цiни дуже помiрнi,всiм раджу.
ніщеброди, понакупляють машин, а на акум грошей не маютьAndre86 писав: А 60 акум на 100 Кукурузері (4.7бенз), слабо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей