жаль правого зеркала в аудіMorozov писав: наїзд на пішохода:
відео не моє

а по темі, то нефіг висуватися на проїзджу частину, коли горить червоне світло, забембали вже ті пенсіонери

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
жаль правого зеркала в аудіMorozov писав: наїзд на пішохода:
відео не моє
там інша фігня: дивимось на знаки: там шо 3 смуги? він з середньої їхав ?Morozov писав: наїзд на пішохода:відео не моє
тільки із-за цього коментаря подивився відео :)knaif писав:myzikk, Музика просто відпадТільки деграданти таке слухають
+1apricot писав: myzikk, як таке слухати можна? Я розумію, в кожного свій смак, але слова в пісні ппц...
Що за хвиля?myzikk писав: радіо рекорд
це назва моделі :)kapi писав: myzikk написав:
радіо рекорд
Що за хвиля?
нажаль в Україні її немає =(kapi писав:+1apricot писав: myzikk, як таке слухати можна? Я розумію, в кожного свій смак, але слова в пісні ппц...Що за хвиля?myzikk писав: радіо рекорд
Felix писав:а шо він мав - моцарта в тачілі слухати?![]()
![]()
а хоча б. може тоді мнше булоFelix писав: а шо він мав - моцарта в тачілі слухати?
rubilnik писав: сорі за нецензурну лексику
йшли ви з ним на обгін синхронно а не він тебе підрізав коли ти вже був на обгоні. й враховуючи що потім він відірвався то явно не тошнив тобі.rubilnik писав: дивитись з 1:00
може ти попав йому в сліпу зону. фз. не сильно буду його вигороджувати але не такий вже кримінал на тому відео. другий раз, імхо, ти хотів його наказати але не вдалось.rubilnik писав: Ну а другий раз i так видно що вiн мене випхав
вас обох не влаштовувала швидкість потоку й ви обоє синхронно вийшли на маневр. можливо ти трішки швидше. він же перед початком манеру теж. мабуть, перекнався що ніхто е йде на обшоні вже в лівій смузі й тоді почав маневр. ну а під час маневру більше дивишся вперід.MAECTP0 писав: не сильно буду його вигороджувати
MAECTP0 писав: імхо
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей