на десерт! :)MAECTP0 писав: проїхали дану тему
Якраз потрапилось...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на десерт! :)MAECTP0 писав: проїхали дану тему
тобто, ти просто флеймив?may писав: Якраз потрапилось...
Виявляється і ти, як і я, на стадіоні не був!!!MAECTP0 писав: PS: де то таке? нафіга там кільце? перспектива?
якщо на Арену то там перспектива. мала йти дорога на сихів.may писав: Виявляється і ти, як і я, на стадіоні не був!!!
MAECTP0 писав: ТО певно іноземна голова той знак придумала
а кажеш "Наші Васі точно би до такого знаку сі не додумали..." Погано про Вась думаєш!MAECTP0 писав: Тоді можна на знаках що попереджують про кільце вказувати, наприклад всередині того ж кільця, скільки смуг.
may писав:на десерт! :)MAECTP0 писав: проїхали дану тему
Якраз потрапилось...
Такого нема в ПДР, інспектор може фантазувати що хоче.kapi писав: Інспектор ДАЇ сказав, що типу вона не права, бо виїзд з кільця можна здійснювати тільки з крайньої правої смуги
Вона тобі потрібна тільки щоб ДАЙ не питав - А ЩО це? Ви втікли з місця ДТП?kapi писав: Видали мені довдку про ДТП.
не факт...kapi писав: А що вона порушила? Правила при перестроювання, правильно?
якщо цей фантазер напише 10.4, то у суді можуть бути трабли, при кваліфікованому підході...kapi писав: Інспектор ДАЇ сказав, що типу вона не права, бо виїзд з кільця можна здійснювати тільки з крайньої правої смуги.
варто було зробити копію (а краще копію віддати в СК)kapi писав: у мене довідку забрали в СК
Що "написали"?kapi писав: А як взнати що їй написали?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей