отожбо!степан к писав: папою римським

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
отожбо!степан к писав: папою римським
за Україну - обов'язково!степан к писав: помоліться за україну
на перекурThug писав: охоронець вийде
я "шукаю" СУТЬ акції!? І хто її організовує по ВСІЙ країні!?степан к писав: а ви шукаєте помилки в словах
а ви за одну годину проїдете цілий львівстепан к писав: тоді на одну годину було зупинено весь громадський транспорт
і як ви думаєте - яка буде реакція дерпутатів, які щойно прийняли закон, який в теорії повинен позбавити Україну поламаних авто? та вони тільк в свою сторону то перекрутять - мол понаїхало корчів протестувати і поламались, спалити наф.... ну і т.д.Kirik писав: а якшо в центрі одночасно поламаються 20 автомобілів
а ше в десятьох нечайно відвалятся колеса біля обласної ради
а в яку свою сторону?якшо люди немають можливості купити нормальні машини, бо власники заводів Део,Богдан, і всякої шмалі, мають своїх представників у владі, і вони створюють усі умови для процвітання їхнього бізнесу.bossjara писав: та вони тільк в свою сторону то перекрутять - мол понаїхало корчів протестувати і поламались, спалити наф.... ну і т.д.
як на мене ти провокатор.ти б не поїхав при інших обствинах.усім зрозуміло проти чого протест та до кого звернення,а тобі ні.may писав: я "шукаю" СУТЬ акції!? І хто її організовує по ВСІЙ країні!?А якщо агітатор каже, що звернення мітингу буде подано папі римському - то без коментарів!!!Яка країна - такий і теракт! (с)Конкретно маєш мінус один.Успіхів!
Ти в то віриш?степан к писав: задумаються при прийнятті наступного [цензура] закону
це може бути першим кроком до протидії.віра помирає останньою.Bohdan писав: Ти в то віриш? Вони задумуються лише коли відчують протидію, силу, а не .......
можливо надія?степан к писав: віра помирає останньою.
CAT писав: перестаньте сперечатись тут, просто приїдьте, якщо звісно є бажання хоч щось зробити...
CAT писав: перестаньте сперечатись тут, просто приїдьте, якщо звісно є бажання хоч щось зробити...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей