давай-давай! (звісно, шо будуkillawatt писав:topper, та курде можу дати, але зара чую знов "обсирати" будуть коє-хто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
давай-давай! (звісно, шо будуkillawatt писав:topper, та курде можу дати, але зара чую знов "обсирати" будуть коє-хто
зліва проситься пропустити! Справа проситься пропустити! ззаду сигналять! Та *об вашу мать, може мені вертольот купитиThug писав: Та, ви ж не одні на дорозі. Поважайте, курвамать, інших учасників руху
Thug писав: Правда, топпер?
тошнотtopper писав:зліва проситься пропустити! Справа проситься пропустити! ззаду сигналять! Та *об вашу мать, може мені вертольот купитиThug писав: Та, ви ж не одні на дорозі. Поважайте, курвамать, інших учасників руху![]()
Світлофор на Городоцькій біля цирку всьо помнітtopper писав:Thug писав: Правда, топпер?![]()
хто зна,хто....
там нема таблички СТОП ! Такшо мені [цензура], а в тих шо від Юра їдуть - поміха справаThug писав: Світлофор на Городоцькій біля цирку всьо помніт
Ховайся...Thug писав: Хто мене зніме реєстратором з такою їздою - ящик пива
Ти ще хочеш походити по граблях?topper писав: там нема таблички СТОП ! Такшо мені [цензура], а в тих шо від Юра їдуть - поміха справа
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей