100% краще б поставили 75-ку від Т4... а то з 2.0 DI-D, той ланцер не їде ніфіга по сучасних мірках.cat-yellow писав: там точно ВАГа хтось вкорячив, полюбасу який нить 2.5TDI!!
Е46 2,0 дизель 98 року при більшій вазі, швидша за нього

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
100% краще б поставили 75-ку від Т4... а то з 2.0 DI-D, той ланцер не їде ніфіга по сучасних мірках.cat-yellow писав: там точно ВАГа хтось вкорячив, полюбасу який нить 2.5TDI!!
2,0 л економний, а цей не для цього зроблений :)Ziro-cool писав: як на 2.4 то досить економний мотор.
тоже хз, може зле шукаю щойно ради цікавості закинув в пошук на авторіа мотор 2.4-2.8, знайшло 26 машин,з них 25 дизеля і 1 з 2.4 і та без фоток і пробіг 215т, з 2.8 жодної. А6 багато, А4 нема.Ziro-cool писав: хз , аудейок з 2.4 моторами бачив немеряно,
A1 писав: Якщо у Львові будеш брати Accord - можу під'їхати в якості експерта, позадавати декілька дурних питань власнику і збити ціну,+ підкажу куди загнати на діагностику, а в майбутньому на обслуговування.
15k +-2BOXER писав: а шо той аккорд коштує? бо і мені подобається
не веду, розписувати лінь(ще й в цьому топіку, Хонда ж не ламається). Буде щось конкретне - жду в приваті.McAr писав: Часом якийсь бортовик не ведете, або хоч тикніть на прблемні місця.
Американці так само кажуть) Шо дорогі німціcat-yellow писав:Ба навіть більше...
Ми в Криму буваєм завжди в одному місці
Один раз був Октахою, потім Бехою, потім бусом...
І чувак один, місцевий житель, з яким знайомі завжди казав "немцы классные, но с..ка дорогие"
PS: це враження суто однієї людини
Япів багато, бо шроти близькоAnGeL писав:не просто дорогі, а неоправдано дорогі, співвідношення ціна-якість/надійність рулить!!! Тут відсоток власне хонд просто вражаючий, причому нових а не привезених з одесси, сівік 4д, акорди нові, 7 8 9 покоління, фрв. І на фоні тих нових япів нових бмв, мерсів і т.д. дуже мало. З старих то багато ніссанів, і всяких великих седанів типу максіми, от вони то з одесси... Я кажу те що бачу, а не бажане за дійсне...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей