вот це ти зря ляпнув... ..так від себе скажу - одна людина з цього списку тобі це не спустить, це так на "заметку" візьми:DDanko писав: Мудакам тіпа Apokalipsis, Derevo1076, Kirik, пойух!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вот це ти зря ляпнув... ..так від себе скажу - одна людина з цього списку тобі це не спустить, це так на "заметку" візьми:DDanko писав: Мудакам тіпа Apokalipsis, Derevo1076, Kirik, пойух!
Koval писав: одна людина з цього списку тобі це не спустить, це так на "заметку" візьми
Koval, в туалеті бачок хай спустить, це так на "заметку" візьми...Koval писав: ржу не могу...
ну впринципі в тчомусь він правий,бо має з чим рівняти,Дерево проїздив з нами не одну тисячу км по гонка і пару раз навіть з нами ганяв,так шо пацан знає з чим рівняти.але тут питання в іншому вам обидвом треба вчитися,вчитися і ше раз вчитися,а не кричати шо я мегагонсчег,всьо прийде з часом,досвід в навалюванні,досвід в постройці машини і т дDanko писав: одразу я ніякий водій
Danko писав: Мудакам тіпа Apokalipsis, Derevo1076, Kirik, пойух! Їм би лиш побакланити... Але як я вже сказав.. Час і так все показує... хто лох-бакланщик, а хто щось робить і прогресує...
стовп покажеDanko писав: Мудакам тіпа Apokalipsis, Derevo1076, Kirik, пойух! Їм би лиш побакланити... Але як я вже сказав.. Час і так все показує... хто лох-бакланщик, а хто щось робить і прогресує...
Ти тупориле своріння, тобі треба мозги вставити!!!!!! Ти шось путаєш, поздороватись один раз в житті і перекинутись парою слів це круто!!!!! Твій тавровоз я ніколи недолюблював, але проце вирішив промовчати... і тебе нормальним водієм ніколи невважав!!!!! На мою думку ти завжди був маленьким Ви*обистим гівном і не більше!!!!!! а в парашу ше глянем хто кого спустить!!! . "хто лох-бакланщик"---оскільки я бакланщик то ти я так зрозумів ЛОХDanko писав: Koval, в туалеті бачок хай спустить, це так на "заметку" візьми...
Твій дружок Derevo1076, руку мені жав і про автоспорт спілкувався...а як тільки я поміняв Ламботавра на 200sx...все.. одразу я ніякий водій
І на відміну від тебе я ніколи не хизувався що я мего гонщег... навіть навпаки!!!Danko писав: мені пойух скільки він наїздив.. я бачив і знаю як він їздить..
Ебать ти конченеDanko писав: Derevo1076, уєби звідси в свій світ жигулів!
ти ж тіки з нього вийшов, одразу так говориш???Danko писав: Derevo1076, уєби звідси в свій світ жигулів!
Манія величі в гамнюка малолітнього зашкалюєzinkevych писав: Danko написав:
Derevo1076, уєби звідси в свій світ жигулів!
ти ж тіки з нього вийшов, одразу так говориш???
без нормальних пілотів і трас ніякоїDanko писав: і яка перспектива Японодріфткарів у Львові...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей