Ска стидно меніMyself писав:Це не китайська машинаTimeKeeper писав: Я їздив на Ssang Yong Rexton

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ска стидно меніMyself писав:Це не китайська машинаTimeKeeper писав: Я їздив на Ssang Yong Rexton
Нє, просто є фірмові китайські товари (Айфони Зібрані в Китаї на сертифікованому заводі), а є Айфуни, зібрані Ка-Зна-Ким'ом в гаражі.RULES писав:а китайські товари бувають різної якості але і різної ціни, просто до нас возять саме дешеве ге
а от якраз і ні! це FAW - First Automotive Works - дослівно перший автомобільний завод(типу державний великий завод), який ще випускає такі гівновантажівочки, які в нас активно юзаютьAndrewK писав: Так то ж з заводу Тойоти в Китаї
ше один. їздив на шлаковому вбитому амулеті разочок у таксі і про весь Китай зразу судитьБОБА писав:Паци. Я вам скажу одне : НЕ БЕРІТЬ ТОГО ГІВНА !!!
Один фіг підконтрольна ліцензійна зборка. Ще й вузли деякі вєрняк готові приходять. А то велика різниця.RULES писав:а от якраз і ні! це FAW - First Automotive Works - дослівно перший автомобільний завод(типу державний великий завод), який ще випускає такі гівновантажівочки, які в нас активно юзаютьAndrewK писав: Так то ж з заводу Тойоти в Китаї
Скажи що є нормальне?ugine31 писав:ше один. їздив на шлаковому вбитому амулеті разочок у таксі і про весь Китай зразу судитьБОБА писав:Паци. Я вам скажу одне : НЕ БЕРІТЬ ТОГО ГІВНА !!!![]()
чого ж ви такі недалекі?
відносно лад і зазів джильки нормальні. сервіс чудовий. тільки ск по безпеці не надійна і підвіска там слабувата. гниють десь так само як інші бюджетники. треба уважно слідкувати.AndrewK писав:Скажи що є нормальне?ugine31 писав:ше один. їздив на шлаковому вбитому амулеті разочок у таксі і про весь Китай зразу судитьБОБА писав:Паци. Я вам скажу одне : НЕ БЕРІТЬ ТОГО ГІВНА !!!![]()
чого ж ви такі недалекі?
пригадується мені аварія, коли сівік розірвало надвоє на дуже навіть не критиній швидкості. мене це страшенно вразило бо ці сівіки мені так подобались, а тепер кожну бачу розірвану на 2 частиниAndrewK писав: Скажи що є нормальне?
"Зараз навіть покурити корисніше ніж сосиски"ugine31 писав: відносно лад і зазів
ти знаєш, то все залежить від людей. якби я мала 12-15к то однозначно китайця я би не брала, і корейця теж, але я не боюсь потриманих машин. а от мій свекор наприклад їздить виключно на нових машинах! і ти його вже не переробиш ніколи, в нього такий от бзік і йому вже 70, так що він завжди буде тільки першим власником. зате після чергової четвірки ми його ледве переконали не брати ще одну тільки нову! зараз їздить на акценті автоматі і йому не подобається, але він не розглядає іншої машини, хоч може собі дозволити, бо більше платити він не хоче, але хоче виключно нову машину!AndrewK писав: А як так приперло саме нову машину - треба заробити чуть більше, або ставити собі реальні цілі.
Гигиги, люди часто недоліки пробують видати як фічі та прояв оригінальності. Я ще розумію взяти такого б/у динозавра, як в тебе був (чи ще є?) за помірні гроші і під конкретні задачі. Але пояснити покупки чогось типу М11, емгранда,ін., що коштує вже як машина, але ще нею не являється, ну ніяк не можу...Sally писав: але ще свої бзіки і комплекси доклались і він взяв машину, яку ледве виплатив і ледве заправляв! питається нашо?! а бо панти!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість