Danko писав:Попросив у власника відео та Залив на Ютуб(Хто там у ВК не міг подивитись) -
Надіюсь коли зробиш машину, буде краще :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Danko писав:Попросив у власника відео та Залив на Ютуб(Хто там у ВК не міг подивитись) -
ХЗ шо там цокає але походу ше пару таких "дріфтів" і нас всіх з арени взагалі кібєнумать повиганяють і я зрозумію за що! Люди вам дозволили тренуватись не для того щоб ви своїми бйорнаутами переорали пів площадки! Хочеш попалити гуму-припнисі тросом в себе на подвірї до паркану і газуй поки полуосі не постираєш!zelja писав: Danko, в цьому відео на початку шо то так голосно цокає!?
_ALEX_ писав: нас всіх з арени взагалі кібєнумать повиганяють і я зрозумію за що!
ти йому дай самий наворочений дріфт корч і все рівно віне не поїдеTIGER-NIGER писав: вот так воно мало би виглядати)))) тільки одна проблема, що в данка не ваз)))))))))))))))))
я б сказав проблеми дві - друга це голубенький шоломTIGER-NIGER писав: вот так воно мало би виглядати)))) тільки одна проблема, що в данка не ваз)))
На жаль людина не чує...TIGER-NIGER писав:Apokalipsis, я взагалі не про то.... я взагалі про самі тренування...
.
Це не інерв'ю. В інтерв'ю відповіді не даються складом з 3-4х слів. http://jdmway.ru/blog/2013-04-24/interv ... -2-2-typesDanko писав:ЙУХ з вами...якщо до вас не доходить, те що машиною не можливо було керувати... ні кермом, ні акселератором...бо і то і то мало поломку... та проблема не в мені... Почекаєм наступного тренування... і я подивлюсь як ви тут відпишетесь...
А Поки....
Інтерв'ю на сайті JDM WAY!
http://jdmway.ru/blog/2013-07-30/interv ... ssan-200sx
AntikvAr писав: я б сказав проблеми дві - друга це голубенький шолом
дикий дерзкий как пуля резкийКороль дорог! Мощный, резкий, строгий! Люблю его)
На данный момент ему не про тренировки надо думать а про удаление косяков! Данко пока не исправишь все косяки на тренировку даже не суйся так как это лишняя трата времени и денег поверь мне. Разберешься с проблемой выворота, подачей топлива, передней резиной тога думаю картина начнет улучшатся. Так как эта тренировка показала что машина не готова нормально наваливать!TIGER-NIGER писав: Danko, я тобі говорю про тренування....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість