вже довів, судя по тому як ти розпинаєшсяAnGeL писав: ти мене колись доведеш до божевілля

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вже довів, судя по тому як ти розпинаєшсяAnGeL писав: ти мене колись доведеш до божевілля
То чого ти її рівняєш до машини зі стоковою підвіскою?AnGeL писав: в мене підвіска не сток, абсолютно,
канешно.... порівнювати сток 318і з з Прельом з доробками в підвісці. ти думав шо я скажу "о так прелюд афігєнно керований, і 46-й до нього далеко" якби колєга на Е46 зарядив бабосів у ходовку тоді б ти міг тут щось говорити. А то як завжди пєрдьож в мукуAnGeL писав: чуть десь шось не то за німців напишу,
Який то рік і двигун? Скоріше за все там ASC, а ASC то не дуже куча електроніки. Воно не сильно стабілізує, воно допомагає при прискорені на слизьких поверхнях.AnGeL писав: axel, а то нічо шо там електроніки куєва туча
Jarevych писав: Машина не жінка , помилок не пробачає
Спорим, що якщо твоя хонда б загрузнула і ми з Боксером її випихали, то ми б її ще не так погнулиAnGeL писав: і про вмятини на х5 ващє ніякого нормального пояснення не почув
просто як пхати, то не треба впиратись в мiсця де нема ребер жорсткостi. Вмятини можна i в 21 волзi певно зробити,AnGeL писав: і про вмятини на х5 ващє ніякого нормального пояснення не почув![]()
Я бачу ти любиш будувати свої власні висновки не з власного досвіду, а з того хто що ляпне.Novel писав: Історія про Х5 це взагалі жесть! Мегахвалена німецька якість. Метал такий же тонкий, але цінник в рази більший! Питання? Нахрена більше платити?
А мазди? Нашо купувати ті відра які лізуть.Novel писав: Я писав, що бумери ржавіють і ще як.
Ржака це твої відмазки про екологічне лакфорбове покриття в мазді, через яке вона гниє.Novel писав: Ваші відмазки це ржака!
axel писав: Я бачу ти любиш будувати свої власні висновки не з власного досвіду, а з того хто що ляпне.
А я десь це заперечував, що вони не ржавіють? Про фарбу я лиш наводив інформацію з джерел інших сайтів. Так це чи ні? Не мені доказувати. Інформація була припіднесена як є.axel писав: А мазди? Нашо купувати ті відра які лізуть.
T5-R писав: мерси гниють ще більше, але поганими вони від цього не стали....
короче з тобою спорити нема сенсу і доказувати я нічо не буду.як мені не віриш заїжджаєш на любе кузовне сто і питаєшся майстрів де краща бляхаNovel писав: Зауваж Мазда - дешевша в ціні а ніж БМВ, але ржавіють як і Мерси/БМВ одинаково! Тільки бля не пишіть що це не так! Бо що одне що друге і третє є в наявності! Питання нахера платити більше за німця якщо це все рівно буде ржаве відро.
не так зовсімNovel писав: Тільки бля не пишіть що це не так!
Ні, Німець, Француз, Італієць, а от Японець, Кореєць то трошки не то.Novel писав: "Німець - це все, інше ніщо"!
Не однаково. 39 не ржавіють, а в w210 дири в порогах.Novel писав: але ржавіють як і Мерси/БМВ одинаково!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей