а якісь інші міри до того застосовувались?topper писав:Ога, моя хата скраю...Thug писав: Камінь не кину, бо запарюся кожному такому кидати. Та й не моя це робота![]()
![]()
Я одному подряпав дверку шо любив ставити на тратуарі своє корито, з цього часу чемно ставить на проїжджій частині
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
Re: ОККО
тільки там і заправляюсь. нічим не гірший бєнз ніж на тому ж вог. сокар і шелл не пробував, та і сенсу нема.Rosko писав: з заправками всіх іншх брендів все гаразд, навіть з укрнафтою.
раніше тільки окко. але потім як спробуавав анп та укранафту-поняв шо на окко шось бадяжать сильно...
+моторист знайомий сказав шо після окко мотори, насоси, тощо засрані ужасно
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
правду каже моторист. жахливий бензин. зара залив вогівського а перед тим сокар. машина їдеugine31 писав: +моторист знайомий сказав шо після окко мотори, насоси, тощо засрані ужасно

Мій стиль - не ваша мода.
- Vanjabest
- Ім'я:Ваня
- Контактна інформація:
таку тут димогію розвели про якість аж насторожило 4 роки заправляв на окко виключно пульс 95 були одиничні випадки заправки на Інших АЗС КОЛИСЬ ДАВНО завтра раді ітересу зніму бензонасос подивлюсь шо там робиться 

050 50 37 820 Ваня
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
ugine31, машина не їде і розхід більший. колись заправлявся мустангом, тепер роки зо три пульсом, ніколи ніяких проблем не було.
Vanjabest, став якісь розділові знаки а то читати тяжко :)
Vanjabest, став якісь розділові знаки а то читати тяжко :)
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
+ Ще поставив точно перед знаком "Зона дії зупинки громадського транспорту", де паркування забороненеAndriy01 писав: З іншого боку, він молодець, що не став на пішоходному переході чи на проїжджій частині для автомобілів

- Thug
Ну чьо, респект ОККО

Вміння гарно вийти з незручної ситуації викликає повагуВчора інтернетом поширилося фото, зроблене на щойно відкритій для руху відремонтованій вулиці Січових Стрільців у Львові. Автомобіль "Шкода СуперБ" припаркувався просто на велодоріжці та поруч із пішохідним переходом. Пікантності ситуації додав той факт, що автомобіль був "брендований" великою наклейкою "ОККО".
Обговорюючи це фото, учасники групи "Дайте пройти" на Фейсбуку, резонно припустили, що автомобіль має якийсь стосунок до однойменної компанії. Знимку було розміщено на ФБ-сторінці компанії із вимогою дати пояснення. Відповідь не забарилася. Адміністратор сторінки ОККО визнав, що цей автомобіль належить одному із працівників компанії та приніс офіційні вибачення львів"янам за його поведінку і завдані незручності. Учасники групи порадили ОККО в якості реабілітації профінансувати встановлення певної кількості обмежувачів на хідниках в місті.
Сьогодні ж в групі відписала Марія Кучеренко, яка є PR-менеджером конценну "Галнафтогаз". "Вчорашня ситуація дуже повчальна, і наш колега, і Компанія висновки зробили. А думка в якості нашого щирого вибачення допомогти у добрій справі з нормуванням парковки - справді дуже добра. Ми вчора ввечері ще порадились і з приємністю допоможемо громаді придбати 50 стовпців, які зараз встановлюються центральних вулицях міста. Будь ласка, у цьому питанні контактуйте зі мною. Вирішимо, як це найзручніше зробити", - пише Марія Кучеренко.
Нажаль, не всі компанії демонструють адекватну реакцію на зауваження щодо некоректного паркування своїх представників та можуть достойно сприйняти критику. 14 липня був схожий випадок, коли учасниця групи "Дайте пройти" розмістила фотографії автомобіля, що стоїть просто на пішохідній доріжці на шляху до дитячого майданчика. Авто було також забрендоване, судячи із наклейок на кузові, воно має стосунок до компанії "Caparol". Надіславши листа із фотографіями до українського представництва компанії, учасник групи отримав відписку, витриману у хамському та насмішкуватому тоні, від такого собі Назара Шпаківського, який підписався як "Головний регіональний менеджер з розвитку регіону Захід ДП "Капарол Україна"". Нажаль, в цьому випадку, у представників компанії не вистачило розуму та сміливості визнати помилку та бодай вибачитися, а відтак, через поведінку приватних осіб постраждала репутація великої компанії.

- apricot
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Rosko, не підійшла якість - міняй заправку. Запрявляємся на ОККО всією сім'єю вже довгий час - задоволені.
Можливо тобі потрібно змінити машину? Яким бензином ти заправляєшсч? Без обід.
PS: Пам'ятаю давніше ти вже раз писав про погану якість бензину, то чого тоді знову заправився на ОККО?
Можливо тобі потрібно змінити машину? Яким бензином ти заправляєшсч? Без обід.
PS: Пам'ятаю давніше ти вже раз писав про погану якість бензину, то чого тоді знову заправився на ОККО?
https://avarkom.lviv.ua
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
напевне, той водій суперба з приємністю відрахував з зарплати гроші на 50 стовпцівМи вчора ввечері ще порадились і з приємністю допоможемо громаді придбати 50 стовпців, які зараз встановлюються

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
або отримав відтак за створення попитуAndriy01 писав: той водій суперба з приємністю відрахував з зарплати гроші на 50 стовпців

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Jack
- Ім'я:Jack
- Номер:BC5610ii
- Подякували: 3 рази
От чому я не заправляюсь на ОККО . Норм чистота є тільки на тих нових заправках, а на більшості заправок срач. ОККО може вам таємного перевіряючого пора міняти??
А в Сколе то ужас, так само і в Калинівці. Жаль , що якість сервісу і чистота так катастрофічно впали. Вам пора серйозно про це задуматись
А в Сколе то ужас, так само і в Калинівці. Жаль , що якість сервісу і чистота так катастрофічно впали. Вам пора серйозно про це задуматись
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей