Як я хотів собі решітку без лого - мені жінка сказала: як не маєш грошей на ягуар, то сиди і не вийо...уйсяbossjara писав: ти дійсно вважаєш це рагтюнінгом

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як я хотів собі решітку без лого - мені жінка сказала: як не маєш грошей на ягуар, то сиди і не вийо...уйсяbossjara писав: ти дійсно вважаєш це рагтюнінгом
а ти впав під каблук і не купив та?AndrewK писав:Як я хотів собі решітку без лого - мені жінка сказала: як не маєш грошей на ягуар, то сиди і не вийо...уйсяbossjara писав: ти дійсно вважаєш це рагтюнінгом
я на тебе гляну через пару роківugine31 писав:а ти впав під каблук і не купив та?AndrewK писав:Як я хотів собі решітку без лого - мені жінка сказала: як не маєш грошей на ягуар, то сиди і не вийо...уйсяbossjara писав: ти дійсно вважаєш це рагтюнінгом![]()
![]()
не буду сперечатись, хто його знаєAndrewK писав:я на тебе гляну через пару роківugine31 писав:а ти впав під каблук і не купив та?AndrewK писав:Як я хотів собі решітку без лого - мені жінка сказала: як не маєш грошей на ягуар, то сиди і не вийо...уйсяbossjara писав: ти дійсно вважаєш це рагтюнінгом![]()
![]()
Особливо на шиї або на спиніAndrewK писав:вони все помічають, навіть царапини свіжі
від каблуків на панелі і стеліAndrewK писав: вони все помічають, навіть царапини свіжі
ага, і навіть відбитки на шкліBOXER писав:від каблуків на панелі і стеліAndrewK писав: вони все помічають, навіть царапини свіжі![]()
-kesheme- писав: а про чуже довге волосся ''не свого кольору'' всі забули! це ж основний запал!
Про то навіть можна не говоритиDBF писав: А сідушку хто рухав якось не так поставлена вона!
А де ше можна пожалітись як не тутKost писав: шо за мужскопіздострадательський кружок тут?)))
мій бампер і то гарніше дивився ніж тувоKost писав: сам придумую такі слова
вот ще 'Ваз лансер х 21099' сьогодні сфоткав)))
http://topgir.com.ua/vo-lvove-zasvetils ... m-kuzovom/Во Львове засветился уникальный Porsche с вельветовым (!) кузовом
блін точноaxel писав:ФОТО: AutoFot
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей