Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І що ти пропонуєш робити? Ходити 7 років пішки, збирати гроші на авто?Богдан писав:Коротше Павло береш в банку ануїтент 95500грн. і через сім років ти справно сплатиш 183173грн.звичайно постійно будеш їздити на застрахованому авто :) ,а забув, і ше троха попадеш на оформлення ДАЇ.
В нашій країні брати кредит-це як обісратися на морозі,спочатку навіть тепло.
нема,тому що вмію трохи рахувати..а кредити беру по потребі так як і всі люди враховуючи всі нюанси,щоб менше "попасти"A1 писав:напевно є печальний досвід з кредитами
pavlo09 писав:І що ти пропонуєш робити? Ходити 7 років пішки, збирати гроші на авто?
це питання до A1,це Він виклав розрахунки..але я думаю з допомогою калькулятора в тебе самого все вийде.pavlo09 писав:А звідки взялась сума в 183173грн?
Ну так зараз якраз в усіх магазинах і є 0-ль кредит і ціни однакові, а через 2 тижні 20% знижки на Різдво, тільки вже на нал.pavlo09 писав:pikach00,
Я не спорю але порівнював у багатьох магазинах, вроді ціни практично одинакові
pikach00 писав:pavlo09, так інші магазини можуть бути "мажорнішими". Ти так по пріколу поцікався там де 0% і точно взнаєшАле повір, так воно є, дядько lex не дасть збрехати, він сам так ціни збивав
Так воно і є , коли береш кредит і тобі виписують рахунок , то там видно різницю ціни в магазині і ту яку виплчує банк за товар.pikach00 писав:pavlo09, так інші магазини можуть бути "мажорнішими". Ти так по пріколу поцікався там де 0% і точно взнаєш Але повір, так воно є, дядько lex не дасть збрехати, він сам так ціни збивав
а нука-нука, покажи мені де така сума вийшла???Богдан писав:це питання до A1,це Він виклав розрахунки..але я думаю з допомогою калькулятора в тебе самого все вийде.pavlo09 писав:А звідки взялась сума в 183173грн?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей