з.ы. из расчета на классику, 14"
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Їжджу на ковці півроку - ніяких проблемpikach00 писав:Для наших доріг ковку фтопку, тільки ходову роздовбаєш
Это первый бред в который верят все. Литье в 2 раза тяжелее ковки, вот они и убивают ходовую!pikach00 писав:Для наших доріг ковку фтопку, тільки ходову роздовбаєш. Бери легкосплав і не парся.
в мене наприклад ніколи із за коліс не було проблем з ходовою,стабільно раз в пів року робив ходову,мої всмпо витримували такі ями і улари шо то падєц,але зато гулі вискакували чуть не кожен тиждень новаpikach00 писав:21043 SW, Nazarik, ну правильно, ковка легенька ше й до того міцна і відповідно ніфіга не поглинкає енергію ударів яка тупо іде далі на ходову
Правильно, ковка может убивать резину, но не ходовую.Fikus писав:але зато гулі вискакували чуть не кожен тиждень нова
Такое ощущение, что на ковку Ты натянул железо, а не резину + стальные палки, а не амо. С таким подходом и кузов от этих дисков треснетpikach00 писав:ну правильно, ковка легенька ше й до того міцна і відповідно ніфіга не поглинкає енергію ударів яка тупо іде далі на ходову
ніби ти не знаєш як я їжджуvovka писав:Ну блін.. То ж як треба їздити щоби гулі вискакували раз в тиждень ) Я думаю тут проблема не в ковці. На легкосплавних ти би диски рівняв раз в тиждень - невідомо що дешевше рівняти диски чи купувати нову резину
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей