А чё бы я был так уверен что там 500 л.с. на офе?Andre писав:Ну мінімум на оффі 0.9 бар - це 500 л.с. І це ж не обовязково весь час газ натискати....Fikus писав:Тачко як мінімум в 600 коней для міста:-D прикольно!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А чё бы я был так уверен что там 500 л.с. на офе?Andre писав:Ну мінімум на оффі 0.9 бар - це 500 л.с. І це ж не обовязково весь час газ натискати....Fikus писав:Тачко як мінімум в 600 коней для міста:-D прикольно!
знаючи тебе ти паходу інакше їздити не вмієшAndre писав:Fikus написав:Тачко як мінімум в 600 коней для міста:-D прикольно!Ну мінімум на оффі 0.9 бар - це 500 л.с. І це ж не обовязково весь час газ натискати....
Дьома не вий0 будь-ласка... Їздиш на 300 сильному ауті - який я зробив - радуйся,.. В твоїх руках він проїздить ше півмільйона точно - бо ти ботан і їздиш так само..Дмитриус писав:А чё бы я был так уверен что там 500 л.с. на офе?Andre писав:Ну мінімум на оффі 0.9 бар - це 500 л.с. І це ж не обовязково весь час газ натискати....Fikus писав:Тачко як мінімум в 600 коней для міста:-D прикольно!![]()
![]()
Давай графики в студию ! Или хоть кусочек того видео где *небезпечний драйв по місту на швидкості 200 кмч
![]()
![]()
* а по части авто для города ты мне напомнил анекдот про верблюдов в зоопарке
![]()
![]()
Кто знает тот поймёт , если чё ниже напишу!
Вітаю, відео БомбаAndre писав: Я женився
бо то є VAGCAT писав: Але чого Ауді зламалась?)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей