CORVETTE ZR-1 CE писав: Брати ширпотреб вроді лАНУСА з Авео
CORVETTE ZR-1 CE писав: Авто: 2107

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
CORVETTE ZR-1 CE писав: Брати ширпотреб вроді лАНУСА з Авео
CORVETTE ZR-1 CE писав: Авто: 2107
А в чому суть сказаного? Я щось писав тут про полік, чи порівнював з чимось?Apokalipsis писав: ммм прям іномарка,якої навіть немає на офіційному сайті фольца
CORVETTE ZR-1 CE писав: Люблю на своїй тролити всякі такі, тіпа "Іношмарки" За свою дав 4500 і не жалкую.
краще ланос чи авео ніж 2107CORVETTE ZR-1 CE писав:Взагалі дивуюсь коли говорять про якусь якість за кумедні суми грошей.Брати ширпотреб вроді лАНУСА з Авео. Це все рівно шо взяти річь у якій вже ходить вся країна . І всі кричать "давай , візьми , стань таким як ми "
![]()
. Люблю на своїй тролити всякі такі, тіпа "Іношмарки"
За свою дав 4500 і не жалкую.
за 2107 ? мабуть ти ті гроші виграв в лотереюCORVETTE ZR-1 CE писав: За свою дав 4500 і не жалкую.
факт і крапка.Bohdan писав: Ланос і Авео порівняно з любим ВАЗом класикою це вершина інженерної думки.
а от буває і такCORVETTE ZR-1 CE писав: А яку машину не треба крутити ???
ай не пцдиCORVETTE ZR-1 CE писав: Стоп !! А яку машину не треба крутити ???. Ти шо думав , будеш їздити і всё буде ок?? Все рівно обслуга і тд і тп. Але тут я принаймні шось сам зроблю , шось знаёмі підкажуть, а там я навіть не знаю за шо братися , якшо шось. Будеш кормити Сервіс, . Потім поїздь вона в тебе так трохи , почне ламатися частіше і частіше, потім знов сервіс. А потім вона тебе в край за.....бе і ти її продаш за пів ціни. От така історія всіх машин в яких зазвичай нічого не роблять а просто їздять. І Ланоси з Авео тут перші. Це одноразові машини.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей