На жаль все не так...puzzo писав: Я щось не так зробив?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- mikenat
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
puzzo писав: Я сказав, що вірю, віддав документи
puzzo писав: Працівник ДАІ відійшов з моїми доками, повернувся за хвилину, віддав документи.
Вась ну вроді розумна доросла людинаpuzzo писав: Я щось не так зробив?

де гарантія що працівник ДАІ не написав протокол що титьфутьфутьфу, умовний водій створив ДТП із летальними наслідками і втік з місця злочину, і навіть знайшлися поняті що підписали такий протокол... ну далі думаю нема змісту писати
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- puzzo
bossjara, Антон. В чьом прікол? Ти думаєш в працівників ДАІ нема бази по В.П. та Т.П? Ну прям як малі діти 

- bossjara
- Контактна інформація:
puzzo, а сумістити ці дані з місцевістю і в одному авто їм телепати помагають
кажу з досвіду - були випадки з близькими знайомими. не повсякденно звичайно, але такі методи використовуються...
простіше написати протокол за перевищення на 40-60 км і "поняті" підпишуть що ти відмовився підписувати протокол.... от і "палка" і бабло в бюджет до плану...

простіше написати протокол за перевищення на 40-60 км і "поняті" підпишуть що ти відмовився підписувати протокол.... от і "палка" і бабло в бюджет до плану...
- bossjara
- Контактна інформація:
імхо надати безпідставно, та ще й безконтрольно, посвідчення водія та СРТЗ працівнику ДАІ- це рівноцінно що дати сусіду(чи любій чужій людині) свою банківську картку і сказати пінкод
- mikenat
- Контактна інформація:
чи відмовився проходити тест на алкоголь.bossjara писав: де гарантія що працівник ДАІ не написав протокол що титьфутьфутьфу, умовний водій створив ДТП із летальними наслідками і втік з місця злочину,
Є. Не у всіх і не на дорозі.puzzo писав: Ти думаєш в працівників ДАІ нема бази по В.П. та Т.П?
- puzzo
Яка місцевість, які поняті
Набагато простіше для такого оборотня пробити авто по базі, якє проіхало поруч, на кого зареєстроване, і написати якусь фігню на власника, не взявши в руки доки і т.д.
Що він отримав від того що хвилину потримав мої доки в руках?

Що він отримав від того що хвилину потримав мої доки в руках?
- puzzo
Не перебільшуй, це різні речіbossjara писав:імхо надати безпідставно, та ще й безконтрольно, посвідчення водія та СРТЗ працівнику ДАІ- це рівноцінно що дати сусіду(чи любій чужій людині) свою банківську картку і сказати пінкод
- bossjara
- Контактна інформація:
а власник пошле подалі,бо продав по дорученню чи дав сусіду покататись.puzzo писав: пробити авто по базі, які проіхало поруч, на кого зареєстроване, і написати якусь фігню на власника
він маєpuzzo писав: Що він отримав від того що хвилину потримав мої доки в руках?
1)дані водія
2)дані тз, яким керував цей водій в цей час!!!
3)на питання в суді - Чи були ви за кермом такого то авто в такий то час в такому то місці - ти відповісиш ТАК! і не важливо які питання послідують надалі...
на цьому пропоную цю дискусію завершити, якшо не зрозуміло - ну ніц не поробиш
- puzzo
Нє ну якщо так жити то тоді і паспорт в ЖЕКу, ну або банку засвітити-стаття. Може ж бути сговор з ментами, які поруч ховаються
Ну а потім в суді доказуй, що не вбивав, не гвалтував. І свідки будуть і можливо камери спостереження.
Це називається
http://psihiatricheskaya-klinika.ru/usl ... aniya.html
Соррі
не стримався...

Це називається
http://psihiatricheskaya-klinika.ru/usl ... aniya.html
Соррі

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
puzzo, bossjara, хз, ви обоє праві)) імхо, є ймовірність шо дайці шось намутили, бо як мінімум дивно шо не захотіли нічьо на лапу і протокол не склали, який би їм точно додав балів на службі... з іншого боку, якшо бути фаталістами постійно, то так і до шизофренії недалеко 

Sad, but true.
- bossjara
- Контактна інформація:
а ти готовий пройти тест на шизофренію?BOXER писав: то так і до шизофренії недалеко

психічно здорових людей в наш час не існує

- puzzo
До органів відношення не маю, але уявляю, що набагато простіше для них підсунути, якомусь недалекому (можливо трохи пьяненькому) вуйкові, чистий бланк протоколу, з заповненими даними на підпис. Тіпа прощаємо тебе, напишем штраф 80 грн за ремені, або розмови по телефону. Ну з тим ще можна щось вимутити. В моїй ситуації інспектор навіть в авто не сів, поговорив з старшим через вікно і повернувся.
Я ВІРЮ В ЛЮДЕЙ. Навіть в погонах. :)
Я ВІРЮ В ЛЮДЕЙ. Навіть в погонах. :)
- puzzo
Довго думав.bossjara писав: де гарантія що працівник ДАІ не написав протокол що титьфутьфутьфу, умовний водій створив ДТП із летальними наслідками і втік з місця злочину, і навіть знайшлися поняті що підписали такий протокол... ну далі думаю нема змісту писати

Нє все-таки манія не в мене

Ну какіє іще версії будуть використання тих даних які я по лоховські надав оборотням?
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
Про що ви говорите...
Буквально позавчора зупинили мене, почали, в прямому значенні слова, бикувати, і зі словами "ну я тобі, б*я, напишу, я тобі зроблю" переписали дані кудись собі на листочок (документи в руки не дав), і відпустили. Сьогодні, як виявилося, на мене скалдений протокол на 250 грн за перевищення швидкості. І в них навіть є фото! Фото я не бачив. Протокол на ознайомлення і підпис не дали. Які мають мої подальші дії? Що доказувати в суді? В машині було ще три свідка. Просто йти і заплатити 250 грн я не збираюся.
Буквально позавчора зупинили мене, почали, в прямому значенні слова, бикувати, і зі словами "ну я тобі, б*я, напишу, я тобі зроблю" переписали дані кудись собі на листочок (документи в руки не дав), і відпустили. Сьогодні, як виявилося, на мене скалдений протокол на 250 грн за перевищення швидкості. І в них навіть є фото! Фото я не бачив. Протокол на ознайомлення і підпис не дали. Які мають мої подальші дії? Що доказувати в суді? В машині було ще три свідка. Просто йти і заплатити 250 грн я не збираюся.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
St-ART, розкажи детальніше, зупинили тебе, "добрий день
і почали переписувати дані? ти нічого не пропустив?St-ART писав: ну я тобі, б*я, напишу, я тобі зроблю
- St-ART
Звичайно, що пропустив. Пропустив головне. Я спитав те, що вони так не люблять, і від чого їх почало трясти (самі догадайтесь, що) і сказав, що нічого не порушував 
Потім попросив принести докази мого порушення (фото), які вони так і не принесли. Але, підкреслюю, не хамив, голос не підвищував, все культурно. А у відповідь вони почали "тикати" і т.д.

Потім попросив принести докази мого порушення (фото), які вони так і не принесли. Але, підкреслюю, не хамив, голос не підвищував, все культурно. А у відповідь вони почали "тикати" і т.д.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
St-ART, Варіантів бачу 2:
1. Ти в суді доведеш, що не олень, і трохи самоствердишся. При цьому потратиш трохи свого часу і бензи, і можливо надалі будеш економити свій час і нерви (здогадайся сам як на прикладі puzzo).
2. Ти нічого не докажеш в суді, бо суддя подумає, що ти черговий вумний і хочеш відмазатись від штрафу. Тоді до всіх твоїх затрат добавляться 250 грн штрафу + судові витрати. Але тоді маєш вступити в партію ДК і стати активістом.
П.С. в полеміку "я правий і по закону нікому нічого не повинен", не вступаю, бо всі розуміємо причини і наслідки.
1. Ти в суді доведеш, що не олень, і трохи самоствердишся. При цьому потратиш трохи свого часу і бензи, і можливо надалі будеш економити свій час і нерви (здогадайся сам як на прикладі puzzo).
2. Ти нічого не докажеш в суді, бо суддя подумає, що ти черговий вумний і хочеш відмазатись від штрафу. Тоді до всіх твоїх затрат добавляться 250 грн штрафу + судові витрати. Але тоді маєш вступити в партію ДК і стати активістом.
П.С. в полеміку "я правий і по закону нікому нічого не повинен", не вступаю, бо всі розуміємо причини і наслідки.
- St-ART
1. На скільки я зрозумів, то все залежить від судді, а не від того, чи в мене є докази, і чи я правий/не правий?
2. Розумію, що потрачу час і бензу - але то діло принципу. Я ж їм зразу казав, складайте протокол. Якби все було культурно - я б завтра же ж заплатив тих 250 грн. Але мене заїло ото бикування, так не має бути. Так що, готовий потратитись матеріально.
3. А чому обов'язково в ДК вступати? З такою логікою, то всі, хто судиться з тими паразитами, має вступати в ДК.
P.S. Я так бачу, в нашій країні ми ніколи не будемо жити нормально. Он, всі вже привикли, що нас мають за бидло, що на нас паразитують, принижують, і вважають то нормальним. Купа знайомих так само каже просто піти і заплатити штраф
2. Розумію, що потрачу час і бензу - але то діло принципу. Я ж їм зразу казав, складайте протокол. Якби все було культурно - я б завтра же ж заплатив тих 250 грн. Але мене заїло ото бикування, так не має бути. Так що, готовий потратитись матеріально.
3. А чому обов'язково в ДК вступати? З такою логікою, то всі, хто судиться з тими паразитами, має вступати в ДК.
P.S. Я так бачу, в нашій країні ми ніколи не будемо жити нормально. Он, всі вже привикли, що нас мають за бидло, що на нас паразитують, принижують, і вважають то нормальним. Купа знайомих так само каже просто піти і заплатити штраф

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну йди до суду якщо є докази.. там судові витрати копійчані, вроді до 10 грн.St-ART писав: Купа знайомих так само каже просто піти і заплатити штраф
але тут головне щоб суддя тобі повірив і щоб докази були.. якщо є свідки то підключи їх обовязково.
можна ше тиснути на то шо це вони мають довести що ти порушив, а не ти доводити що не порушив. є таке в законах. але помойму судді на то "кладуть", і якшо небуде доказів то справи кепські.
а як то "виявилося" ? додому позвонили чи що ?St-ART писав: Сьогодні, як виявилося, на мене скалдений протокол на 250 грн за перевищення швидкості.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей