яких проблем? багатоциліндрові двигуни завжди тихіші, ресурсніші....Fobos писав: Як на мене то навпаки, більше циліндрів, більше проблем.
брєд сивої кобили, моя їсть 7, якщо газувати то 8Fobos писав: 1.25 мотори з розходом 10л по
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
яких проблем? багатоциліндрові двигуни завжди тихіші, ресурсніші....Fobos писав: Як на мене то навпаки, більше циліндрів, більше проблем.
брєд сивої кобили, моя їсть 7, якщо газувати то 8Fobos писав: 1.25 мотори з розходом 10л по
ну там взагалі то прямий вприск. а в 1.6 дешевих там вприск звичайний..andriy320e30 писав: а шо ви хотіли .повітря він бере як 1.6л і бензини буде брати майже так само і то під наддув рекомендується багатшу суміш .
з економили тут на терті .-1циліндр менше тертя ну може на 1л менше буде брав і то питання. економити на розході тут можна якшо не їздити під наддувом короче не тиснути на газ.ну і в пробках на холостих
то дуже залежить як їздиш.. я дав брату машину на два дня.. він по місту катнув 156 км.. по роботі. я хйз, в пробки мабуть не заїжджав сильні. кароче розхід 9.0. по паспорту шось 10.3.. в мене менше 11 рідко коли буває.. і мотор 2.0 150 сил, достатньо дубовий (звичайни вприск, нема змінних фаз, ланцюг) :) от і будь мудрий з розходом по місту.T5-R писав: брєд сивої кобили, моя їсть 7, якщо газувати то 8
ну кажуть що той екобуст дуже тихий.T5-R писав: яких проблем? багатоциліндрові двигуни завжди тихіші, ресурсніші....
andriy320e30, ти зможеш вдути в степінь 10 1.2 бара ? :)Electronically controlled variable displacement oil pump for improved fuel economy
Якщо брати двигло фієсти 1.25 82кс. розхід у мене мінімальний місто 6.7л. траса 4.3л. без кондюка на 95 від шелл. Хто сумнівається можу доказати. По паспорту місто 7.4 траса 4.5л. і не треба писати про розхід 10/100.Apokalipsis писав:тут не в форді справа,а в нашому бензиніYelik писав:Почитав доступні в мережі відгуки, люди вже наїздили по 5-6тис., а розхід в місті нижче 7.х не падає
я їхав на фієсті 1.25 по польщі змомю,в жижу и вона там їла 5.5 літрів палива на 100,
а в нас з нашим бензином вона по трасі почала хірячити 8-9 літріввід чого я охренів
тому поки не буде нормального палива, кричати про це беззмістовно
лэгко :) .берем спірт є85 уоз -15 відзаводу і вперед але хзн чи не підніме головуvovka писав: andriy320e30, ти зможеш вдути в степінь 10 1.2 бара ? :)
я думав шо там це все є крім турбоvovka писав: а в 1.6 дешевих там вприск звичайний..
і ше там змінні фази на 2 валах.
нє нє, на 95 бензині :)andriy320e30 писав: берем спірт є85 уоз -15 відзаводу і вперед але хзн чи не підніме голову
погодься що 0.45 і 98-100 бенз, і 1.2 на 95 бензині - то дуже різні речі :)andriy320e30 писав: Vomont дув 0.45 в степінь 10.5 правда на 98-100бенз
фази в звичайного 1.6 є, а прямого вприску нема..andriy320e30 писав: я думав шо там це все є крім турбо
доречі може в цьому і справа. так як ті екобуст взагалі не обкатують на заводі. їх навіть не заводятьБогдан писав: 5-6 тис. це ще не повністю вкатаний двигун і ходова
кароче буде атмосферний "екобуст" на 65-80 силWith the introduction of 2013 Ford Fiesta facelift, Ford introduced naturally aspirated version of 1.0 EcoBoost engine. There are two versions producing 65 hp and 80 hp, both engines uses DI and Ti-VCT like turbocharged versions, start-stop technology is available too
Вовка - 65 то пічааааааааааль повнаvovka писав: ну взагалі то і 65 нормально..
та пічаль, але в наших реаліях скоро дилер позавозить оті 65 сильні ))) а 100-125 сильні будуть під заказ або взагалі перестануть возити :)cat-yellow писав: Вовка - 65 то пічааааааааааль повна
аналогічно, єдине 75 к.с.... , траса то важка ситуація, якщо їхати далекі відстані без крутих підйомів та спусків то теоретично виходить біля 5, але якщо їдеш активно то бере більше ніж бмв при 130Богдан писав: кщо брати двигло фієсти 1.25 82кс. розхід у мене мінімальний місто 6.7л. траса 4.3л. без кондюка на 95 від шелл. Хто сумнівається можу доказати. По паспорту місто 7.4 траса 4.5л. і не треба писати про розхід 10/100.
На скільки це потрібно активно їхати ?T5-R писав: але якщо їдеш активно то бере більше ніж бмв при 130
я дув 0,65,якщо точнішеandriy320e30 писав: лэгко .берем спірт є85 уоз -15 відзаводу і вперед але хзн чи не підніме голову .а так то я до 0.5 збираюся дути на 95 бенз.Vomont дув 0.45 в степінь 10.5 правда на 98-100бенз
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей