а на колах з кастомерами також гугль транслейт в поміч?Коля писав:В програмуванні з англійської 10-20 слів тре знати. а решта гуглтранслейтJust be писав: напевно тому що в програмуванні без англійської нікуда ну хіба в 1с прокатить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а на колах з кастомерами також гугль транслейт в поміч?Коля писав:В програмуванні з англійської 10-20 слів тре знати. а решта гуглтранслейтJust be писав: напевно тому що в програмуванні без англійської нікуда ну хіба в 1с прокатить
shpila писав: Неспішно (десь з серпня місяця) треба буде мені помічника.
Вимоги:
- Знати, що таке апаратна частина компа і з чим її їдять;
- Мати акуратні руки для упаковки крихких вантажів;
- Вміння працювати з паяльником не обов'язкове але вітається (деколи перепаяти пару кондюків на мамці або в моніторі);
- Розбиратись в тестуванні апартури (3dMark, Victoria, MemTest і т.д.)
В обов'язки входитиме: тестування комп'ютерної техніки (харди, проци, пам'ять, мамки, системні блоки загалом ну і деколи ноути), упаковка товару (зазвичай тих же комплектуючих) і підготовка до відправки, приймати людей поки мене нема (видавати товар - забирати гроші, проконсультувати якщо потрібно) ну і дрібна робота по офісу.
Графік: понеділок-п'ятниця з 10 до 19.
Зарплати на перших 3 місяці дам по 1500 грн в місяць, типу як випробувальний термін. Подальша зарплат обговорюватиметься по мірі знань і бажання працювати кандидата.
Кого цікавить пишіть в пп.
читай уважно.shpila писав: перших 3 місяці
Доброго вечора! В пп не писав, але домовились з Вами про зустріч в неділю.shpila писав:shpila писав: Неспішно (десь з серпня місяця) треба буде мені помічника.
Вимоги:
- Знати, що таке апаратна частина компа і з чим її їдять;
- Мати акуратні руки для упаковки крихких вантажів;
- Вміння працювати з паяльником не обов'язкове але вітається (деколи перепаяти пару кондюків на мамці або в моніторі);
- Розбиратись в тестуванні апартури (3dMark, Victoria, MemTest і т.д.)
В обов'язки входитиме: тестування комп'ютерної техніки (харди, проци, пам'ять, мамки, системні блоки загалом ну і деколи ноути), упаковка товару (зазвичай тих же комплектуючих) і підготовка до відправки, приймати людей поки мене нема (видавати товар - забирати гроші, проконсультувати якщо потрібно) ну і дрібна робота по офісу.
Графік: понеділок-п'ятниця з 10 до 19.
Зарплати на перших 3 місяці дам по 1500 грн в місяць, типу як випробувальний термін. Подальша зарплат обговорюватиметься по мірі знань і бажання працювати кандидата.
Кого цікавить пишіть в пп.
шось купа людей відписалось в пп, але ніхто таки не подзвонив
- Алло, чувак! Приїжджай до нас на дачу!
- Не хочу!
- В нас тут багато пива, шашлик, і п'яні дівчата...
- Тато, я другий раз на цю фішку не куплюсь!!! Копайте картоплю самі!...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей