Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Re: ОККО
+1roksana писав: краще в трамваї їздити, аніж в чері
пропоную допомогу в визначені.roksana писав: вже 2 роки не можу визначитись

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
і мені заодноMAECTP0 писав: пропоную допомогу в визначені

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- MAECTP0
- Контактна інформація:
то було типу клеїння. але Роксані не кажи - спугнеш шеtopper писав: і мені заодно
в Генацвалє такі хачапурі а ти "пиріжок".topper писав: пиріжок
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Чері розігрує Фуршет - наш партнер по програмі Фішка, тож ми розмістили їх новину. Ми зараз розігруємо Вольво -лотерейну картку можна отримати, заправляючи Пульс або Пульс дизель.
- ОККО
- Контактна інформація:
Програма лояльності ФІШКА об’єднує великі українські компанії

Низка провідних компаній України уклала угоду про широке партнерство у рамках Першої національної програми лояльності ФІШКА. До Програми приєдналися Райффайзен Банк Аваль, мережі супермаркетів «Фуршет» і магазинів цифрової техніки «Алло».

Низка провідних компаній України уклала угоду про широке партнерство у рамках Першої національної програми лояльності ФІШКА. До Програми приєдналися Райффайзен Банк Аваль, мережі супермаркетів «Фуршет» і магазинів цифрової техніки «Алло».
- FENIX
- Ім'я:Yura
- Подякували: 19 рази
в мене не китаєть-але говорите ви повну [цензура]!roksana писав: краще в трамваї їздити, аніж в чері
Тільки люди що їздять на трамваях можуть насміхатися з власників китайців!!!
...
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
як власник китайського авто, я навіть не відреагував)) шо тим людям пояснюватиFENIX писав:в мене не китаєть-але говорите ви повну [цензура]!roksana писав: краще в трамваї їздити, аніж в чері
Тільки люди що їздять на трамваях можуть насміхатися з власників китайців!!!

-
- Ім'я:Павло
ОККО, 13 червня поклав реєстраційного листа Фішка у скриньку на заправці Окко на Городоцькій за Скнилівським мостом. Сьогодні вже 18 липня, на рахунку вже поза 7000 балів, а фішка ще так і не зареєсторована, хоча вказано, що реєстрація проходить через 21 день! Відповідно фішкою не можу скористатись!
Що мені робити, до кого дзвонити, звертатись?? Чи перейти на заправку іншої марки..?
Що мені робити, до кого дзвонити, звертатись?? Чи перейти на заправку іншої марки..?
- ОККО
- Контактна інформація:
Будь-ласка, відправте мені номер Вашої картки та ПІБ, щоб я спробував знайти анкету.pavlo09 писав:ОККО, 13 червня поклав реєстраційного листа Фішка у скриньку на заправці Окко на Городоцькій за Скнилівським мостом. Сьогодні вже 18 липня, на рахунку вже поза 7000 балів, а фішка ще так і не зареєсторована, хоча вказано, що реєстрація проходить через 21 день! Відповідно фішкою не можу скористатись!
- ОККО
- Контактна інформація:
Закрито на реконструкцію АЗК "ОККО" за адресою вул. Рудненська, 1. Орієнтовна тривалість ремонтних робіт – до 15.10.2013. Перепрошуємо за тимчасові незручності.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
на ВОГ. в мене рік чекала на реєстрацію/активаціюpavlo09 писав: Чи перейти на заправку іншої марки..?

-
Заповнену анкету Фішка опустив у скриньку на заправці ще в травні .
З того часу тричі телефонував на гарячу лінію чому фішка ще не зареєстрована, та оператори цієї "гарячої лінії" цим не переймаються, правда кожен з них записував контактний телефон.
19 червня оператор Богдан розказав що для реєстрації потрібно чекати 21 робочий день
(чому не календарний)
26 червня оператор Олег пообіцяв, що через 5 днів все владнає, з усіх трьох тільки він зареєстрував моє звернення.
Та найбiльше "розвеселила" оператор Мар!яна, яка 17 липня розказала, що мені ще раз треба заповнити анкету і знову почекати 21 день на реєстрацію. Бо вони вже перешукали весь архів і моєї анкети не знайшли. На моє зауваження чому мене не повідомили відразу спочатку не знала як вони могли б мене повідомити, та коли я нагадав, що кожен раз записують контактний телефон тоді вона сказала, що вони повідомляють тільки тоді, коли анкета зареєстрована а коли ні, то
.
Також сказала, що моє звернення до неї не буде зареєстроване
Хороша у вас гаряча лінія, ДОПОМАГАЮТЬ.
На тому місці де мав бути надрукований ПІН-код - в мене його немає, і дізнатися цей таємний код в операторів мені теж не вдалося.
Для чого/кого такі акції?
З того часу тричі телефонував на гарячу лінію чому фішка ще не зареєстрована, та оператори цієї "гарячої лінії" цим не переймаються, правда кожен з них записував контактний телефон.
19 червня оператор Богдан розказав що для реєстрації потрібно чекати 21 робочий день

26 червня оператор Олег пообіцяв, що через 5 днів все владнає, з усіх трьох тільки він зареєстрував моє звернення.
Та найбiльше "розвеселила" оператор Мар!яна, яка 17 липня розказала, що мені ще раз треба заповнити анкету і знову почекати 21 день на реєстрацію. Бо вони вже перешукали весь архів і моєї анкети не знайшли. На моє зауваження чому мене не повідомили відразу спочатку не знала як вони могли б мене повідомити, та коли я нагадав, що кожен раз записують контактний телефон тоді вона сказала, що вони повідомляють тільки тоді, коли анкета зареєстрована а коли ні, то

Також сказала, що моє звернення до неї не буде зареєстроване

Хороша у вас гаряча лінія, ДОПОМАГАЮТЬ.
На тому місці де мав бути надрукований ПІН-код - в мене його немає, і дізнатися цей таємний код в операторів мені теж не вдалося.
Для чого/кого такі акції?
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
andrij55, Я, особисто, з фішки 1-2 рази на місяць мию машину за бали :)andrij55 писав: Для чого/кого такі акції?
+ щоразу десь 5-10 грн як знижку повертають за бензу :)
Та просто візьми і заповни ще раз на нову картку. У всіх бувають робочі нюанси.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей