треба розібратись шо ж з навіком сталось... вроді нормальний...Palmann 712A
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по-перше, прошу нормально спілкуватись і не розказувати шо мені робити. ми з тобою не друзі шо б ти зі мною в такому тоні спілкувався.Vusiko писав:ugine31, не умнічай, нєхрєн там ганяти. Купа смертей на тому відрізку
Взагалі-то там штрихова розмітка самопальна, наскільки пам‘ятається...ugine31 писав:кажіть шо виїхали з Динамо і не бачили того знаку.
та нє, знаки переходу вроді теж є... буду сьодні вертатись тудою, огляну точніше...may писав: Взагалі-то там штрихова розмітка самопальна, наскільки пам‘ятається...
Ігор мав на увазі , що суцільну в районі заправки потерли спєцом , щоб можна було лівим поворотом на АЗС попадати і ,відповідно , з АЗС в сторону ЛАЗу вискакувати .BOXER писав:та нє, знаки переходу вроді теж є... буду сьодні вертатись тудою, огляну точніше...may писав: Взагалі-то там штрихова розмітка самопальна, наскільки пам‘ятається...
ну по-суті, мене як водія то мало має хвилювати. я ж не буду придивлятись чи вона кимось потерта чи нє. правильно?may писав:Взагалі-то там штрихова розмітка самопальна, наскільки пам‘ятається...ugine31 писав:кажіть шо виїхали з Динамо і не бачили того знаку.
розкажи! цікаво ж!ugine31 писав: я вам навіть можу по секрету розказати, чому ту суцільну не замальовують вже хто зна скільки. бо то не випадковість
+1Liuskywalker писав: Ігор мав на увазі , що суцільну в районі заправки потерли спєцом
бо Динамо відноситься до МВС. начальство Динамо - СБУ-шники. багато спорстменів звідтам так само СБУ-шники.pikach00 писав:розкажи! цікаво ж!ugine31 писав: я вам навіть можу по секрету розказати, чому ту суцільну не замальовують вже хто зна скільки. бо то не випадковість
на Динамо час від часу заїзжаю, мені в тему якраз це розділення
на Яндексі і Гуглі :)ugine31 писав: ту суцільну не замальовують вже хто зна скільки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей