Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Беркут і їх права
студент
Ім'я:Мішаня
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Беркут і їх права

Повідомлення студент » Пон, 03 грудня 2007, 16:10

shaman писав:Ще раз підтверджуються слова-"Мєнт, це не професія,-це діагноз!"
Можу сказати! те що в них дуже весела робота!
І можу пояснити чому в них таа агресія!
Ситуація! Вечір патрулювали "Беркута" місто, коли тихенько підїхавли до машини, яка сильно гойдалась, то побачили, як один мажор в машині гвалтує побиту дівчину! Вони зробили все, що треба і доставили його в відділ міліції! На другий день приїхали великі начальники і той весь наряд, який затримував того виродка !!Звільнили!! не дивлячиь ні на що, навіть на те що одному лишалось доробити два місяці до пенсії! Та дівчина довго лікувалась і в травматології і в психіатрії! А Мажор оказався синком одного татуся! і йому нічого, ходить і посміхається!

Я нічого не хочу цим сказати, просто в наші часи дуже багато таких і подібних випадків! А тому будьте з ними вічливими питань лишніх не задавайте , не дивлячись на те, що вони до Вас грубо відносяться!

pikach00
Стать:чоловік
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 03 грудня 2007, 16:24

студент, багато ти знаєш як на студента ;) Мабуть студент беркутського універу :D

shaman
Ім'я:Святослав
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » Пон, 03 грудня 2007, 16:44

студент писав:А тому будьте з ними вічливими питань лишніх не задавайте , не дивлячись на те, що вони до Вас грубо відносяться!

А може це ВОНИ повинні поводитись вічливо ,незважаючи ні на що, адже саме вони знаходься на роботі, а ще й на державній? А я відпочиваю в вільний час, тому чого я маю боятись що до мене підійде якийсь куй в камуфляжі та масці і поламає ребра якщо я тільки спитаюсь хто він

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 03 грудня 2007, 16:50

shaman, будуть на тебе іти іншу куї зі зброєю чуть не кожен день думаю сам будеш в кожному підозрювати чергового куя в якого є якась зброя ;)

Звичайно то не оправдання для них, просто гірка правда життя ;)

студент
Контактна інформація:

Повідомлення студент » Пон, 03 грудня 2007, 17:21

pikach00 писав:shaman, будуть на тебе іти іншу куї зі зброєю чуть не кожен день думаю сам будеш в кожному підозрювати чергового куя в якого є якась зброя ;)

Звичайно то не оправдання для них, просто гірка правда життя ;)
Згідний!

Mu$daY
Ім'я:Вова
Номер:ВС7779СТ

Повідомлення Mu$daY » Пон, 03 грудня 2007, 17:24

студент писав:ми всі маємо Права в тому числі і міліція
студент писав:Можу сказати! те що в них дуже весела робота!
pikach00 писав:Мабуть студент беркутського універу
студент,
Шось ти з таким знанням справи то розказуєш шо в мене також такі підозри виникли :D
студент писав:!Звільнили!! не дивлячиь ні на що, навіть на те що одному лишалось доробити два місяці до пенсії!
Ти незнаєш ( а може якраз знаєш) скільки всього той пан міліціонер до тої пенсії зробив. А випадок то поодинокий, а про випадки поламаних ребер і відбитих нирок пацанятам, чув, бачив і знає кожен із нас, такшо нема чого тут когось виправдовувати!
pikach00 писав:просто гірка правда життя
:(
Drifthooift

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Пон, 03 грудня 2007, 17:39

Эдине, що можу сказати, що нормальній людині не потрібно щось доказувати і кіпішувати до міліції - спитали як звати - відповів і т.д. Більшість з тих випадків, що мав справи з міліцією були спровоковані ж мною. Але нормальне поводження ніби згладило нерівності.
А коли починається тупий базар "та ти знаєш хто мій кум? та тебе завтра звільнять, тая, та ми, та він" от тоді якраз і починається двіжняк.
Тому (підтримуючи тих хто це все говорив) раджу не викабелюватися, а поводитися як найчемніше.

студент
Контактна інформація:

Повідомлення студент » Пон, 03 грудня 2007, 19:06

Must Drive писав: про випадки поламаних ребер і відбитих нирок пацанятам
Не хочу нікого виправдовувати!
Я знаю, що і серед ментів і серед панцанчіків є отморозки, через який страдає весь колектив!!!
Де працюю вказано в мому профілі! читай!

Breaker

Повідомлення Breaker » Пон, 03 грудня 2007, 19:23

студент, але якщо в випадку такого обшуку вони щось підкинуть, то що тоді? Як потім шось докажеш? :ninja

Nazarik

Повідомлення Nazarik » Пон, 03 грудня 2007, 19:35

Breaker, кароче так в мому районі ікраз де тебе обшукували :happy спиз...ли мафон в співробітника беркута на інший день всі поголовно хто гуляв вечером на протязі якоїсь там години получили такої реальної пез.....и, що на інший день мені було тяжко впізнати деяких пацанів їм було [цензура] кого фігачити, били навіть дівчьонок які гуляли з своїми хлопцями тобто хлопців убівали в гамно, а коли дівчьонкі кричали в їхній захист вони получали серйозні удари лобом по носі моя знакома після такого удару відключилась на пару мінут, одним словом коли вони прийшли то на кінцевій тринадцятки одні пацики які кожен день стоять біля кіосків літали як шмати когось в дерево, когось в будку, комусь з ноги в шнобиль, одним словом три пяних беркута тупо дали тягла 15-м пацикам + одній парі що сиділа і цілувалась на дитячому майданчику і моїм ліпшим друзям які пили пиво на тому самому майданчику, мені дуже заканало що мене в той час не було!!! Одним словом це вирвані люди, якщо вони щей пяні то взагалі не люди і ліпше свалювати від них!!! Breaker, вот твою машину на мою думку шманали і думали напевно що знайдуть свій мафон, мою машину і машину мого знакомого на власні очі бачив як фонариком світили в середину і дивились що там є!!!! одним словом думаю поки незнайдуть той мафон не успокояться робити розгони в мому районі :happy [цензура] :angry

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Пон, 03 грудня 2007, 20:45

Nazarik писав:Breaker, кароче так в мому районі ікраз де тебе обшукували спиз...ли мафон в співробітника беркута на інший день всі поголовно хто гуляв вечером на протязі якоїсь там години получили такої реальної пез.....и, що на інший день мені було тяжко впізнати деяких пацанів їм було [цензура] кого фігачити, били навіть дівчьонок які гуляли з своїми хлопцями тобто хлопців убівали в гамно, а коли дівчьонкі кричали в їхній захист вони получали серйозні удари лобом по носі моя знакома після такого удару відключилась на пару мінут, одним словом коли вони прийшли то на кінцевій тринадцятки одні пацики які кожен день стоять біля кіосків літали як шмати когось в дерево, когось в будку, комусь з ноги в шнобиль, одним словом три пяних беркута тупо дали тягла 15-м пацикам + одній парі що сиділа і цілувалась на дитячому майданчику і моїм ліпшим друзям які пили пиво на тому самому майданчику, мені дуже заканало що мене в той час не було!!! Одним словом це вирвані люди, якщо вони щей пяні то взагалі не люди і ліпше свалювати від них!!! Breaker, вот твою машину на мою думку шманали і думали напевно що знайдуть свій мафон, мою машину і машину мого знакомого на власні очі бачив як фонариком світили в середину і дивились що там є!!!! одним словом думаю поки незнайдуть той мафон не успокояться робити розгони в мому районі [цензура]
Торба вони афігевші!! [цензура] блін... :angry :angry :angry

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 03 грудня 2007, 20:54

Nazarik, а чому ніхто не викликав міліцію ? Треба було позвонити, сказати мол якісь тіпи автоматами махають.. І хай заяву всі постраждалі пишуть.. Якщо їх дійсно так багато постраждалих то з десяток заяв в прокуратурі ліквідувати без шуму і пилі я думаю буде не так просто..

LUBAN
Ім'я:Любомир
Контактна інформація:

Повідомлення LUBAN » Пон, 03 грудня 2007, 20:58

Nazarik,
Nazarik писав:три пяних беркута тупо дали тягла 15-м пацикам + одній парі що сиділа і цілувалась на дитячому майданчику і моїм ліпшим друзям які пили пиво на тому самому майданчику
Nazarik писав:навіть дівчьонок які гуляли з своїми хлопцями тобто хлопців убівали в гамно, а коли дівчьонкі кричали в їхній захист вони получали серйозні удари лобом по носі
:shock :shock :shock Якшо мафон дійсно вкрали,то ти прикинь шо б з тобою зробили,якби в тебе в тачці стояв такий самий мафон який був крадений,тобто та сама модель...

студент
Контактна інформація:

Повідомлення студент » Пон, 03 грудня 2007, 21:05

Breaker писав:студент, але якщо в випадку такого обшуку вони щось підкинуть, то що тоді? Як потім шось докажеш?
1) не нервуйся;
2) нічого не бери руками (щоб не було твоїх пальців)!;
3) не підписуй ніяких документів;
4) ти маєш право не давати ніяких показів, до прибуття твого адвоката ст. 63 Конституції України,тільки повідом їх про своє П.І.Б., домашню адресу та телефон, як звязатися з рідними, близькими;
5) якщо будуть бити і втерати "признавайся"! МОВЧИ і Терпи "ТИЖ все таки сильний мужик! Неведись: на таке що "підпиши - це тільки формальності ми тебе зара відпустим" - не вздумай!;
6) взнай у Управлінні міліції, прокуратурі телефони довіри і запиши собі на мобілку!

студент
Контактна інформація:

Повідомлення студент » Пон, 03 грудня 2007, 21:10

Nazarik писав:Breaker, кароче так в мому районі ікраз де тебе обшукували спиз...ли мафон в співробітника беркута на інший день всі поголовно хто гуляв вечером на протязі якоїсь там години получили такої реальної пез.....и, що на інший день мені було тяжко впізнати деяких пацанів їм було [цензура] кого фігачити, били навіть дівчьонок які гуляли з своїми хлопцями тобто хлопців убівали в гамно, а коли дівчьонкі кричали в їхній захист вони получали серйозні удари лобом по носі моя знакома після такого удару відключилась на пару мінут, одним словом коли вони прийшли то на кінцевій тринадцятки одні пацики які кожен день стоять біля кіосків літали як шмати когось в дерево, когось в будку, комусь з ноги в шнобиль, одним словом три пяних беркута тупо дали тягла 15-м пацикам + одній парі що сиділа і цілувалась на дитячому майданчику і моїм ліпшим друзям які пили пиво на тому самому майданчику, мені дуже заканало що мене в той час не було!!! Одним словом це вирвані люди, якщо вони щей пяні то взагалі не люди і ліпше свалювати від них!!! Breaker, вот твою машину на мою думку шманали і думали напевно що знайдуть свій мафон, мою машину і машину мого знакомого на власні очі бачив як фонариком світили в середину і дивились що там є!!!! одним словом думаю поки незнайдуть той мафон не успокояться робити розгони в мому районі [цензура]
Точому ніхто з потерпілих не звернувся в лікарню (зняти побої) якщо так сильно всіх побили? Треба було зібратися усім і піти разом в прокуратуру, суд і поскаржитись повідомити пресу про такий випадок! "ось дивіться, що з нами міліція зробила вчора вечором"! Повір відразу знашли хто це! І покаралиб!

студент
Контактна інформація:

Повідомлення студент » Пон, 03 грудня 2007, 21:17

Must Drive писав: про випадки поламаних ребер і відбитих нирок пацанятам, чув, бачив і знає кожен із нас, такшо нема чого тут когось виправдовувати!
Певно перед тим ті пацанята, яких покалічила міліція Йшли з церкви, бібліотеки! Поступались місцем у громандсьокому траспорті старшим людям! Через дорогу переводили стареньких! Говорили виключно нормативною лексикою! Нікого неображали і огризались на зауваження! Так чи ні? Я думаю за такі вчинки ніхто нікого не буде калічити!

21043 SW
Ім'я:Юрий
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Пон, 03 грудня 2007, 21:24

Breaker, "Если нет возможности избежать изнасилования, надо просто расслабиться и получать удовольствие" :D
Dynamic Sport Latvia

Mu$daY
Ім'я:Вова
Номер:ВС7779СТ

Повідомлення Mu$daY » Пон, 03 грудня 2007, 21:37

студент писав:Певно перед тим ті пацанята, яких покалічила міліція Йшли з церкви, бібліотеки! Поступались місцем у громандсьокому траспорті старшим людям! Через дорогу переводили стареньких! Говорили виключно нормативною лексикою! Нікого небражали і огризались та зауваження! Так чи ні? Я думаю за такі вчинки ніхто нікого не буде калічити!
Ага і такий був, так в нього років 5 тому Т630 соні-Еріксон !мусара! забрали. Прикинь просто так шманали, взяли трубу в руки шоб пробити ІМЕІ і відвалили на бобіку. Сказати тодішню ціну того телефона? І шо тут сказати? Добре шо не покалічили? І на тому дякую!
Трубу найшли і мусарята полетіли в теплі краята)
Тобто моя відповідь ТАК!
Nazarik,
Яскравий приклад менталітету наших правоохороних органів! За таке треба на довічно садити, як за зраду державі!
студент писав:серед ментів і серед панцанчіків є отморозки
Шо факт то факт)
Drifthooift

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Пон, 03 грудня 2007, 23:39

незнаю шо в нашому районі вкрали але даїшників і беткутів як насрано пасічна, личаківська і такош штурмять всьо і всіх підряд :(

Antipolis
Ім'я:Димон
Контактна інформація:

Повідомлення Antipolis » Пон, 03 грудня 2007, 23:43

да вы не удивляйтесь! это они магнитолку ищут! :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей