Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
-
- Ім'я:Михайло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Угу, це все через тошнотів в лівій 

- Bohdan
Re: Відео з реєстратора!
Судячи по відео, регік явно не "тошнив", тим більше, що попереду справа йшла вантажівка. Сам в таких ситуаціях НІКОЛИ не вступаюсь, якщо справа перешкода і мені треба буде скидати, а потім знов набирати щоб пропустити якогось спішуна. Ну а той на моцику буде лікуватись, ремонтувати свій мот і машину регіка за свої гроші. І ще штраф заплатить і півроку без прав походить.Fokysnik писав: А як по вашому боротися з СЕРАМИ які вічно тошнять в лівому ? В ДТП винен буде всеодно регік.
Тому мотофраєру надавити на газ і обійти регіка - секунда діла, менше б вимахувався, все було б ОК.
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
цього тут не знайшов...Mihalych писав:Угу, це все через тошнотів в лівій

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
це реально ппц 

may писав: цього тут не знайшов...
перепост
серебристая Toyota Camry (XV30) предположительно ГН: о162ер70
На 30 километре автодороги Томск — Колпашево, по предварительной информации, водитель автомобиля «Нива», двигаясь в направлении города Колпашево из Томска, не справился с управлением и перевернулся в кювет.
В результате ДТП травмы получили три пассажира, водитель автомобиля не пострадал. Позже 35-летний пассажир, находившийся на переднем сиденье, скончался в больнице. В салоне автомобиля также находился 4-летний ребенок, которого доставили в детскую городскую больницу Томска.
- Fokysnik
- Ім'я:Юрій
Bohdan, блін. Тоді ти, походу, такий самий. З 28 секунди до 56 регік 100% тупо тошнить при абсолютно вільній правій. це при швидкості ~100 (на вигляд) біля 800!!! метрів
Мотик тоже валянок конкретний. Але регік конкретний рагуль. І його доречі визнали винним в ДТП (правда він збирається оскаржувати). І регік 100% спеціально ввалив мотика. Не так вже різко мотик гальмував.
Проїхалися би ви Європою побачили би як там всі моментально вправо втікають. А в нас напастой стадо серів, які їздити не вміють, а кругом їм всі винуваті.
Да, згідний, оцей от з останнього відео "учитель" мудак-мудазвонович, мотик теж переборщив. Я таких дії зовсім не виправдовую. Але ті кого вчили теж могли би їхати правильно.
Особисто я серів вчу дальнім в спину і клаксоном до тих пір поки не вступиться. Якщо дуже довго не вступається - обганяю стаю в ліво і плавно скидаю до тих пір поки сам не з’їде в право. Це все якщо ситуація дозволяє звичайно.
Мотик тоже валянок конкретний. Але регік конкретний рагуль. І його доречі визнали винним в ДТП (правда він збирається оскаржувати). І регік 100% спеціально ввалив мотика. Не так вже різко мотик гальмував.
Проїхалися би ви Європою побачили би як там всі моментально вправо втікають. А в нас напастой стадо серів, які їздити не вміють, а кругом їм всі винуваті.
Да, згідний, оцей от з останнього відео "учитель" мудак-мудазвонович, мотик теж переборщив. Я таких дії зовсім не виправдовую. Але ті кого вчили теж могли би їхати правильно.
Особисто я серів вчу дальнім в спину і клаксоном до тих пір поки не вступиться. Якщо дуже довго не вступається - обганяю стаю в ліво і плавно скидаю до тих пір поки сам не з’їде в право. Це все якщо ситуація дозволяє звичайно.
А для чого воно тобі ?Fokysnik писав: Особисто я серів вчу...

Та буть розумнішим за них - просто обїдь його з права, та й їдь собі далі, для чого когось вчити, що воно дасть ? невже ти вважаєш що він зрозуміє твої притензії і на другий раз буде їхати в правому ?
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
дуже навіть імовірно шо шось зміниться. в мене знайомий розказував як в нього був "звьоздний період", в нього все добре складалось по життю тоді. то от він полюбляв по зустрічній об'їжжати пробки. разочок йому вперлись в лоба, відігнали заднім ходом у самий кінець. його це навчило, він після того більше не мутив такої хєрні. а зара каже просто "каким же я долбо*бом был...")))Morozov писав:А для чого воно тобі ?Fokysnik писав: Особисто я серів вчу...![]()
Та буть розумнішим за них - просто обїдь його з права, та й їдь собі далі, для чого когось вчити, що воно дасть ? невже ти вважаєш що він зрозуміє твої притензії і на другий раз буде їхати в правому ?
- Fokysnik
Morozov, не вважаю, а надіюся
Та і вчити всіх навіть при великому бажанні не вийде...
Ладно, хватить флуду.

Ладно, хватить флуду.
- doris
- Ім'я:Alexey
- Подякували: 2 рази
зовсім різні речі відносно відео!ugine31 писав: він полюбляв по зустрічній об'їжжати пробки
в україні згідно нових правил водій регіка порушив пдр! при вільній правій він рухався лівою! раніше це діяло тільки при наявності знака 5.17
а від себе скажу що все залежить від натури водія і можливо настрою! інколи сам спішу і не пускають також можу підрізати інколи я не пускаю випробую чиїсь нерви))

лучше большой недостаток чем маленькое достоинство!!!
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
і правильно зробив.Fokysnik писав: І регік 100% спеціально ввалив мотика.
тих ідіотів вчителів тіки так і навчиш. для цього є ДАІ.
відео яке скинув may цьому підтвердження.
я практично завжди готуюсь до таких маньоврів тих "вчителів". раз з Тернополя їхали то якийсь лайнос шось там пробував вчити, но влізти на свою полосу я йому недав.. ше трохи то заїхав би в камаз і моя совість була б чиста. появилось місце справа то пустив які проблеми ))
саме більше харять ідіоти які бачать що права занята і обганяю тих шо справа а воно починає блимати. рідко дуже таке є, але буває.
-
- Ім'я:Дмитро
розмова ні про що, як на мене.
Отак вчити - неправильно.
Впринципі вчити - правильно, але треба це робити безпечно.
Те, що для цього є ДАІ - пусті слова. ДАІ в нас ніколи нічому не вчать, і рух в нас на дорозі нагадує більше анархію, ніж рух по ПДД. Якщо б ДАІ не було імпотентами і наказувало б по закону - питань би не було.
А оскільки навчити можуть тільки інші водії - то вони це і мають робити. Не такими методами, як на відео, але мають.
Я особисто 100% часу їду у правій, якщо є така можливість і сам демонструю тим, кого тільки що обганяв з блиманням фар, що треба рухатись у вільній смузі справа.
А все це через суцільну неповагу до інших в нас на дорогах. Хєр хто взагалі задумується за когось, крім себе, а на дорозі таке відношення часто призводить то плачевних наслідків.
Отак вчити - неправильно.
Впринципі вчити - правильно, але треба це робити безпечно.
Те, що для цього є ДАІ - пусті слова. ДАІ в нас ніколи нічому не вчать, і рух в нас на дорозі нагадує більше анархію, ніж рух по ПДД. Якщо б ДАІ не було імпотентами і наказувало б по закону - питань би не було.
А оскільки навчити можуть тільки інші водії - то вони це і мають робити. Не такими методами, як на відео, але мають.
Я особисто 100% часу їду у правій, якщо є така можливість і сам демонструю тим, кого тільки що обганяв з блиманням фар, що треба рухатись у вільній смузі справа.
А все це через суцільну неповагу до інших в нас на дорогах. Хєр хто взагалі задумується за когось, крім себе, а на дорозі таке відношення часто призводить то плачевних наслідків.
- Fokysnik
Dinko,

- may
А що означає "нові правила"? По яким можна було рухатись лівою, при вільній правійdoris писав: в україні згідно нових правил водій регіка порушив пдр! при вільній правій він рухався лівою! раніше це діяло тільки при наявності знака 5.17

- may
Неможна було їхати по лівій, при вільній правій тільки при знакуdoris писав: раніше це діяло тільки при наявності знака 5.17

- Вкладення
-
- 5.17.JPG (6.41Кіб)Переглянуто 2631 разів
- doris
- Ім'я:Alexey
- Подякували: 2 рази
Vudilu sobi 5grn I pere4utaj
лучше большой недостаток чем маленькое достоинство!!!
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
may, водій камрі мудак, але водій ниви чи то вазонка 07 моделі мудак не кращий на тій галімій цеглі з такою висотою підвіски та кренами при поворотах їхати на такій швидкості з малою дитиною на борту + так різко повертати 

Мій стиль - не ваша мода.
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
Rosko писав: водій камрі мудак, але водій ниви чи то вазонка 07 моделі мудак не кращий

- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
ugine31, шо
як на такому кориті можна так їздити?

Мій стиль - не ваша мода.
- may
"Знавець"...doris писав:Vudilu sobi 5grn I pere4utaj

А ну розкажи - де за 5 грн. викупити ахінею, про яку ти пишеш

doris писав: при вільній правій він рухався лівою! раніше це діяло тільки при наявності знака 5.17
- may
Там іще один момент!Rosko писав: водій ниви чи то вазонка 07 моделі мудак не кращий на тій галімій цеглі з такою висотою підвіски та кренами при поворотах їхати на такій швидкості з малою дитиною на борту + так різко повертати
Нивовод почав прискорюватись(!), коли його справа обходила Тойота...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей