а при зустрічному роз'їзді яким правилом керуються?igorok писав:не перешкода справа, а зустрічний роз'їздugine31 писав: ти мав пропустити, бо то тобі перешкода справа

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а при зустрічному роз'їзді яким правилом керуються?igorok писав:не перешкода справа, а зустрічний роз'їздugine31 писав: ти мав пропустити, бо то тобі перешкода справа
зустрічного роз*їзду??? яким правилом керуватись? ніякої перешкоди справа не булоigorok писав: не перешкода справа, а зустрічний роз'їзд
непотрібно нічого приплітати... п.16.13 і 16.12!igorok писав: чому приплів сюди зустрічний роз'їзд
may писав:MAECTP0 писав: так до чого тутMAECTP0 писав: дід явно зрізав - виїзджав не на свою смугу- зустрічну![]()
:)MAECTP0 писав: до того що дід мав в такому випадку пропустити Вусіко
іще раз - Мопед вискочив на зустрічну, бо автівка не виконала вимогу "Дати дорогу" і перекрила його смугу. З цим нічого не поробиш...MAECTP0 писав: Дід вискочив на зустрічку
По 10.4. і 10.6.ibit писав: підкажіть, як повинні рухатись водії які одночасно при лівому повороті на головну дорогу(по 1 смузі у кожному напрямку), із другорядної(односторонній рух 2 смуги)
якось ви хвацько сюжет закрутили...puzzo писав:Ситуація. Перехрестя другорядноі дороги з головною. Я і інша автівка (навпроти мене) робим одночасно лівий поворот з другорядноі на головну. Зустрілися посеред дороги. Обмінялися матюками. Стаж водіння в мене 18 років.
Шо та я туплю. Ми один до одного керуватися правилом памеха з ліва ( ну в смслє шо помехі нема). Хто не прав?
в РБ прописано так:puzzo писав: робим одночасно лівий поворот
схема(та шо перша)may писав: Хто винний у ДТП?
в обох випадках другий - рух по зустрічній, маневр без поворотника.may писав: Хто винний у ДТП?
в нашій країні довести що причиною дтп стало не ввімкнення поворотника - ну дуууужеееееее тяжко, практично анріал. А винного будуть визначати по факту розстановки машин після дтп...MAECTP0 писав: маневр без поворотника.
на зустрічнійbossjara писав: А винного будуть визначати по факту розстановки машин після дтп...
Взагалі-то це один випадок.MAECTP0 писав: в обох випадках другий - рух по зустрічній, маневр без поворотника.
розвели його... тому давай про правила а не про розводи.may писав: По протоколу - винуватець 1-й.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей