Були клбубом на Леополіс Гран Прі. Порівяно з поляками було троха стидно виставляти свою машину, є ше чим зайнятись і шо готувати до наступного року! Твердо вирішено підготувати технічно машину для перегонів по тій довбаній бруківці (для виступу у вільному класі) та привести кузов до ладу, бо повторюсь в такому стані стидно показувати авто.
мені безкоштовно, так як я вкалував від четверга до понеділка. з 10 до 1-ої. а так для нашого клубу 140грн екіпаж + при бажанні 200грн командорський бал і батярська вечірка. для звичайної людини 350грн виставковий варіант +3 обіди, 600грн виставка +гонка +3 обіди, 1200грн виставка + гонка +обіди +командорський з батярською. Всі пакети впринципі ще включають екскурсію та конкурс елеганції
а кажуть шо Запорожець "дешева" машина http://vtulka.in.ua/index.php?route=pro ... ct_id=1339
ціну потрібно помножити на 4 і подумати скільки обійдеться поміняти сайленти на якомусь корейцю, японцю чи німцю і на запорожці де щоб їх поміняти тре зняти цілий ричаг, знявши аморт, відєднати галма і трос ручника. а потім ше випресувати старі і запресувати нові. поставити все на місце, відрегулювати ручник знов і прокачати гальма
коротше сьогодні став на ребілд, передня ходова і гальма потребують уваги і любові... а ще кузов частково.
заодно зняв редуктор щоб глянути що до чого ну і заодно тре відмити його місце кріплення.
з понеділка буду дальше помалу робити, бо ше тре купити матеріалу трохи...
а от з пересухарюванням тяг я давно не мав стільки геморою, але було відчищено до голого металу та перебрано.
ну і поліуритан всім
поідеї машина має бути в кінці тижня вже з повністю зібраною ходовою і новими гальмами, як я то зроблю хрін його знає, думав піти жити в гараж але ті [цензура] в 22.30 світло виключають
робота потроху рухається в залежності від часу та бажання щось робити. так от сьогодні мене вкурвило те чого ж то стіки шпаклі біля фари. тепер знаю. попередній сварщик був [цензура] і мусів якось компенсувати свою кривожопорукоуйобіщність.
хвилина часу і шпаклі нема:
а так щоб оцінити всю мастерність того [цензура] я проявив:
бачу що прийдеться гнати на піскоструйку і всю морду зачищати дивитись шо там ше цікавого появиться для кузовщиків.
посуті нема чим хвалитись, все стоїть чекає запчастин яких були мішки ше недавно а тут вже 2-ий місяць ніяк не приїде циліндрик гальмівний....
поки затишшя, для затравки