Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Електрик говорив з наступного тижня :)Danko писав:думаю електрик зачекався, ти його серйозно заінтригував
Та я то знаю, але таааак не хочеться їх зніматиTIGER-NIGER писав:ну я думаю ти знаєш куди їхати щоб де монтувати Деллорто
шось нешарю нашо їх знімати?vovka писав:Та я то знаю, але таааак не хочеться їх знімати
Зимою мені просто непотрібна ця потужність.. і зайвий розхід. Та і запалювання наразі буде конфліктувати з колекторами, неохота сверлити ці колектори, краще потреніруюсь на стандартному.. ну і ще треба поплавки в карбах нормально поставити, дифузори поміняти.. або можливо продати ці карби і знайти 45.. Короче на зиму мені їх в машині банально непотрібно ))CAT писав:шось нешарю нашо їх знімати?
Але "ми легких путей не ищем"Я катал на этом валике ухова))
Но уховский вал несколько широковат для Вшего объема.
На нем мотор ниже 3000 вообще не работает (просто двоит/троит).
З регламентами вже давно все ясно.. тому ми це пропустим мимо вух і будем розраховувати лише на результат ))Вы должны понимать, что Ваш мотор 1.4л может быть конкурентноспособным
только при наличии жесткого технического регламента соревнований (класс до
1.4л).
В противном случае тяжело конкурировать с большеобъемными моторами.
Результат технический будет получен, но не призовые места.
Потрібно подумати.. Дуже вже хочеться мати оригінальний вал, але блін.. є ризик що спроектують трохи не то що потрібно або щось неполучиться або ще щось..Чтобы получить мощность на таких оборотах (7000-8000) нужна реально легкая ЦПГ.
Вал можем спроектировать и согласовать с Вами.
Если Вы хотите продолжить работу в этом напрвлении, то сможем вам помочь с
изготовлением более широкофазного вала.
Применение цельных толкателей обязательно.
Можем постараться спроектировать профиль только под одну наружную пружину
Шрик.
Плюс нужно облегчение поступательных масс механизма ГРМ.
Пока нєЮ.Р.А. писав:А ценник озвучили
Ну тут фіг його знає.. В принципі цим хлопцям думаю можна довіряти, але шанс що щось втюхають залишаєтьсяЮ.Р.А. писав:Да и шо то не верю я в индивидуальный заказ, кабы какую то готовую разработку не всунули
обіцяю весною заміряти (ще необхідно провести деякі вдосконалення).LEgEnDA писав:цікаво скільки в тебе л.с. видає...
Реально на ВАЗ засунуть 1,8 нет возможностиvovka писав:нтересно шо ж то в нього за 1.8 такий.. Вроді на жигулях таких не було. Або мотор від іномарки
А в БМВ клубе Киев есть визитки, по этому всем надо сделатьvovka писав:Жаль що немав візитки з адресою сайта, так би вручив
Технический тюнинг - это Ты первый, а все иномарки сзадиvovka писав:Вот за такі пріколи я люблю технічний тюнінг
Нужно верить в свой автомобиль21043 SW писав:Реально на ВАЗ засунуть 1,8 нет возможности
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей